Ergani de partilere başladı

Ortaköy’deki gece kulübü Blackk’in de sahibi olan Emre Ergani, Nişantaşı’ndaki mekânı Biber Bar’da ‘salı partileri’ düzenlemeye başladı.

İlk salı partisinde ise Ceyla Aysal, Ralf Tezman ve nişanlısı Sanem Kardıçalı, Maya Portakal, Melisa Eliyeşil gibi çok sayıda tanınmış sima bir araya geldi. Biber Bar’ın kapısında Ceyla Aysal ile poz veren Ergani, “Ceyla Hanım ile çok eski arkadaşız. Birbirimizi çok severiz” diye konuştu.

Club 29’da parti var

Monako’nun meşhur gece kulübü Jimmy’z, dünyanın en ünlü gece kulüpleriyle karşılıklı tanıtım partileri düzenliyor. “Monte Carlo Jimmy’z World Tour” adı altında, ilk partisini geçtiğimiz yaz Club 29’da düzenleyen Jimmy’z, aynı mekânda bir kez daha eğlence tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Jimmy’z ekibi, 9 Ocak’ta Club 29’da olacak.

Fadıllıoğlu tasarladı

İngiltere’nin en büyük departman mağazası Harrods’da 2007 yılından bu yana ürünleri satılan Hamam, koleksiyonları ve her biri kendi alanında üstün başarılara sahip tasarımcılarla yaptığı işbirliği sayesinde Harrods yetkililerinin bir kez daha dikkatini çekti. Banyo katını yenileyip dünyanın en şık banyo konseptini yaratmaya soyunan Harrods, Hamam’dan özel corner tasarımı istedi. Zeynep Fadıllıoğlu tarafından hazırlanan dizayn beğenildi ve üç yıl süreyle geçerli olacak bir anlaşma imzalandı.

Hatay’da şenlik

“Geleneksel Lezzetler şenliği”, bu yıl Hatay’da gerçekleşecek. 14 Mayıs’ta ‘Hoşgörü Sofrası’ temasıyla düzenlenecek olan şenliğin tanıtımı, geçtiğimiz gün ıstinye’deki Meyyali Restoran’da yapıldı. Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’in ev sahipliği yaptığı davete, rektör şerafettin Canda da katıldı.

10 bin dolarlık hediye

Estetik cerrahı Nazım Durak, eşine vereceği yılbaşı hediyesini Akmerkez’deki mücevher mağazasından aldı. Durak, aldığı takıya 10 bin dolar ödedi.

İstanbul’da bir İtalyan

İtalyan restoran zinciri Piola; Amerika, Brezilya, Arjantin, Şili ve Meksika’dan sonra Türkiye’de de şube açıyor. Genel müdürlüğünü Cihan Yılmaz’ın üstlendiği, Esentepe’deki Point Hotel Barbaros’ta hizmet vermeye başlayacak olan Piola, pizza çeşitleri, salata, makarna, carpaccio, et ve balık alternatifleri, tatlıları ve zengin içki mönüsü ile ıstanbul’un vazgeçilmez mekânlarından biri olmaya aday.

Kayak zamanı

Türkiye Kayak Federasyonu ile ıstanbul Gençlik ve Spor ıl Müdürlüğü’nün Garanti Bonus Card sponsorluğunda 8’inci kez düzenlediği Bonus Snow Masters yarışları, kayak ve snowboard tutkunlarını 8 ve 9 Ocak’ta Uludağ’da bir araya getirecek.
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, “Bonus Card’ın 10’uncu yıl kutlamalarının ilkini, bu organizasyon ile gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları