Eren Derdiyok'tan Türkiye'ye mesaj var

Güncelleme Tarihi:

Eren Derdiyoktan Türkiyeye mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 15:36

Almanya’da 1. Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da forma giyen Eren Derdiyok futbolculuk kariyerine Türkiye’de devam edebileceğini gelecek tekliflere açık olduğunu belirtti

Haberin Devamı

ALMANYA’DA Hoffenheim kulübünde forma giyen Eren Derdiyok artık Türkiye’de forma giyebileceğini söyledi. Eren üç büyük takımdan teklifler geldiğini ifade ederken “Bir gün Türkiye’de oynamayı isterim. Bana üç büyüklerden teklifte geldi. Ancak o zaman daha gençtim. Kendimi geliştirmem gerektiğini düşündüm. Kabul etmedim. Şimdi kendimi geliştirdim ve tecrübe kazandım. Gelecekte Türkiye’de bir takımda forma giymeyi çok isterim” dedi.

Eren Derdiyok “Almanya’da Bundesliga’da oynamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Çok güçlü ve zevkli bir ligde futbol hayatımı sürdürüyorum. Ama bu sürekli burada oynayacağım anlamına gelmiyor. Benim de bazı hayallerim var. Ben de Avrupa’nın önemli takımlarında oynamak istiyorum. Hayalini kuruyorum. Futbolun güzel oynandığı her yerde kendimi gösterebileceğimi düşünüyorum. Her teklife açığım. Şu ya da burası olmaz demiyorum. Öncelikli, hedefim Hoffenheim ile başarılı olmak. Ligde üst sıralarda yer almak. Burada başarılı olmam bana başka kapıları da açacaktır” dedi.

TAKIMLA BİRLİKTE BEN DE DÜZELECEĞİM

Deplasmanda Stuttgart’ı 3-0 yendikleri maçta kulübede oturan Eren yedek kalmasıyla ilgili olarak “Sezona kötü başladık. Antrenörümüz kadroda bir değişikliğe gitti. Son maçı kazanınca bu maça da Hannover karşısındaki oyuncularla çıkmayı uygun gördü. Bu karar benim için kötü oldu. Ama futbolda bunlar var. Formda kalıp formayı almak istiyorum. Çalışmaya devam edeceğim. Takım sezon başındaki zorlukları aşmış gözüküyor. Ben de bu durumdan faydalanacağım. Şansızlığımı kıracağım” diye konuştu.

Leverkusen’da geçirdiği dört yılın kendisini geliştirdiğini ve çok şey öğrettiğini anlatan Eren “Hoffenheim’ı tercih etmemim sebebine gelince, Leverkusen’da geçen yılların ardından yeni bir ortama ve değişikliğe ihtiyaç duydum. Orada misyonumu tamamlamıştım. Yeniliğe ihtiyacım vardı. Hofenheim’da bunu denemeye karar verdim. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim” dedi.

Eren Derdiyok İsviçre milli takımıyla eleme maçlarına iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizerken “İlk iki maçı kazandık. Önümüzdeki iki maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Dünya Futbol Şampiyonasına katılacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!