Ereğli’ye yeni iş sahaları kazandırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Ereğli’ye yeni iş sahaları kazandırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 16:41

Ereğli’ye yeni iş sahaları kazandırılıyor

Haberin Devamı

KONYA, (DHA) – EREĞLİ Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2’inci Organize Sanayi Bölgesinde yaklaşık 120 kişiye istihdam sağlayacak anlaşmaya imza attıklarını belirterek, yeni iş sahalarını Ereğli'ye kazandırmak için uğraştıklarını söyledi. 

Yaklaşık 20 gün önce arsa satışı yapılan soğuk hava deposu ve meyve paketleme tesisi olarak faaliyet gösterecek olan firma ile anlaşma imzaladıklarını hatırlatan Özgüven, ''Ayrıca çelik çatı konstrüksiyon imalatı gerçekleştirecek olan firmalar ile de yine noter sözleşmesi gerçekleştirdik. Bu iki farklı sektör yaklaşık 60 kişiye istihdam sağlayacak.’’ dedi. Ayrıca 60 kişiye istihdam sağlayacak et ve et ürünleri sektöründe hizmet veren Maşderi Bağırsak Et Entegre Limited Şirketine de 30 bin metrekarelik arsa satışı protokolüne de imza attıklarını sözlerine ekledi. 

Arsa satışlarının büyük oranda gerçekleştiği 2’inci Organize Sanayide kalan arsaların da uygun fiyatlarla satılacağını belirten Özgüven, 3’üncü Organize Sanayi içinde gerekli çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!