Ereğli Devlet Hastanesi, açılışa hazır

Güncelleme Tarihi:

Ereğli Devlet Hastanesi, açılışa hazır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 15:21

Ereğli Devlet Hastanesi, açılışa hazır

Haberin Devamı

Atilla ATMACA/EREĞLİ,(Konya)(DHA)- KONYA İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, yapımı tamamlanan Ereğli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Emine Pekkirişci ve Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr. Hasan Beyhekim ile birlikte hastane inşaatını inceleyen Konya İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hasan Küçükkendirci, geçici kabul işlemleri başlatılan inşaatın son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Yenilenen ihaleden sonra hız kazanan inşaatın geçici kabul işlemlerinin başladığını söyleyen Küçükkendirci, “İnşaat sürecinde geçmişte elimizde olmayan bir takım sıkıntılar yaşansa da, artık hastanemizin açılış için gün saydığını söyleyebiliriz. Nitelikleriyle çok konuşulacak ve ön plana çıkacak bir hastane, örneğin her odada banyo, tuvalet, televizyon, buzdolabı, refakatçi yatağı bulunacak. Hasta odaları en çok ikişer kişilik planlandı. İnsanlarımıza evlerindeki konforu aratmayacak birçok detay yer alacak. Son teknoloji tıbbi ekipmanlarla donatılmış, ergonomik ve modern bir hastane ile Ereğli halkımıza sunulan sağlık hizmetleri yeni bir boyut kazanacak” dedi.
Sağlık Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi kontrolörlüğünde 93 bin 760 metrekare arsa içerisinde, 6 bin 570 metrekare oturum alanı üzerinde inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi, 32 bin 105 metre kapalı alanda, 200 yatak kapasitesi ile Ereğli ve komşu ilçelere hizmet verecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!