Ereğli’de Köy Yolları Kilitli Taşla Kaplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ereğli’de Köy Yolları Kilitli Taşla Kaplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 16:42

EREĞLİ BELEDİYESİ, BÜYÜKŞEHİR YASASIYLA MAHALLE STATÜSÜNE GEÇEN KÖYLERDE KİLİTLİ PARKE TAŞ DÖŞEME ÇALIŞMASI YAPIYOR.

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, Büyükşehir Yasasıyla mahalle statüsüne geçen köylerde kilitli parke taş döşeme çalışması yapıyor.
Şehir merkezi yanında şehre uzak mahallelerde de hizmet atağını sürdüren Ereğli Belediyesi, kilitli parke taş yanında soğuk asfalt çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanıyor. Acıkuyu Mahallesinde devam eden çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “E-90 Karayolu üzerinde bulunan Acıkuyu Mahallemiz yapacağımız hizmetlerle ilçemizin aynası olacak” dedi.
Çalışmaların şehir merkezi ile sınırlı kalmadığını belirten Başkan Özgüven, “Ereğli’nin her köşesine ulaşacağız. Her vatandaşımıza dokunacağız. Hizmet için seçildik, en iyi hizmeti halkımızla buluşturacağız” diye konuştu.
Acıkuyu Mahallesi Muhtarı Kazım Öner, “Mahallemiz köy konumundan mahalle konumuna geçmesiyle çok güzel hizmetler almaya başladı. Mahallemizin yolları kilitli taşlarla döşeniyor. Yazın toz, kışın çamur olan yollarımız modern bir görüntüye kavuştu. Cenaze hizmet aracı tahsis edildi. Modern bir park mahallemize kazandırılıyor. Bu güzel hizmetlerin gelmesinde Başkanımız Özkan Özgüven’in büyük katkı ve destekleri var. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!