Erdoğan'la aynı gün üye oldular

Güncelleme Tarihi:

Erdoğanla aynı gün üye oldular
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 14:58

Erdoğan'la aynı gün üye oldular

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti'ye üye olması Antalya'da coşkuyla kutlandı. Erdoğan'la aynı günde partiye üye olmak isteyen pek çok kişi de Ak Parti İl Başkanlığı'na giderek kaydını yaptırdı.

Cumhurbaşkanı seçildikten sonra Ak Parti'den istifa eden Recep Tayyip Erdoğan, bugün yeniden kurucusu olduğu partiye üye oldu. Ak Parti Genel Merkezi'ndeki töreni Antalya İl Başkanlığı'nda izleyen partililer, büyük sevinç yaşadı. İl Başkanlığına gelen pek çok kişi, Recep Tayyip Erdoğan afişleri ve Ak Parti bayrakları sallayarak bu anları kutladı. Pek çok kişi sosyal medya üzerinden başlatılan 'Cumhurbaşkanımız ile aynı gün aynı saatte üye ol, büyük Ak Parti ailesine sen de katıl' çağrısı üzerine parti binasına giderek üye oldu.

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş ve ilçe başkanları da partililerin coşkusuna ortak oldu. İl Başkanlığı önüne kurulan stantta yeni üyelerin kaydını yapan İl Başkanı Sümer ve Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, yeni üyelerin rozetini de taktı.

2 Mayıs 2017 tarihinin Ak Parti için tarihi bir gün olduğunu belirten Başkan Rıza Sümer, “1000 gün sonra kurucu genel başkanımız, gönül bağını hiç koparmadığı partisine geri döndü. Ak Parti ailesine katılmak isteyenler, Cumhurbaşkanımız ile aynı günde üye olmak için bu tarihi günü seçtiler. Ak Parti ailesi her geçen gün büyüyor. Yeni üyelerimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte bu kutlu yürüyüş ve güçlü Türkiye yolunda omuz omuza çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!