Erdoğan’dan İskitler talimatı

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’dan İskitler talimatı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 15:40

İskitler esnafına önceki gün sürpriz bir ziyaret yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların bölgeyle ilgili şikâyetlerini de dinledi. Erdoğan, Ankara Valisi Ercan Topaca’ya bölgedeki sorunların çözülmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul dönüşü Cumhurbaşkanlığı’na giderken İskitler’de lastikçi esnafını ziyaret etti. Esnaflardan Şahin Gökçe’nin dükkânına girerek bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra aynı dükkânda, esnaf sofrasına oturdu.

ŞİKÂYETLERİ DİNLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İskitler esnafından gelen şikâyetleri dinlediği ve Vali Topaca’ya sorunların çözümü yönünde talimat verdiği öğrenildi. Erdoğan, İskitler’deki Merkezi İş Alanları (MİA) Projesi kapsamında devam eden yıkım çalışmalarının hızlandırılmasını istediği bilgisine ulaşıldı.

‘İNŞALLAH HEPSİ DÜZELECEK’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dükkânını ziyaret ettiği esnaf Şahin Gökçe, Erdoğan ile aralarında geçen diyalogu Hürriyet Ankara’ya anlattı. Gökçe, “Cumhurbaşkanımız işlerin nasıl olduğunu sordu. Ben de ‘Şu anda işler durgun. Bugün siftah yok, eski günleri arıyoruz. İskitler’de kıştan yaza geçiş döneminde, lastik değişiminde iş oluyor’ cevabını verdim. Cumhurbaşkanımız da ‘İnşallah hepsi düzelecek’ yanıtını verdi” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan’dan İskitler talimatı


SÖZ VERDİM BIYIK BIRAKACAĞIM

Erdoğan'ın “Neden bu dükkândaki herkes bıyıksız, Türk erkeği bıyıklı olur” dediğini söyleyen Gökçe, “Bende kendisine söz verdim. Ben ve bütün personel Allah izin verirse 2 ay sonra bıyık bırakacağız. Teftişe geleceğini söyledi, bıyığı bırakıp afişi asacağım. Buradan geçerken görür en azından” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!