Erdoğan'a: Karşıma çık karizmanı çizeyim

Güncelleme Tarihi:

Erdoğana: Karşıma çık karizmanı çizeyim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 23:42

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, “Kılıçdaroğlu hesap bilmiyor” sözlerine yanıt vererek, “Sevgili Erdoğan cesaretin varsa, hani diyorsun ya ‘Ben karizmatiğim’, gel karşıma çık. Göstereyim sana karizma neymiş. Senin karizmanı çizeyim” dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde muhtarlarla bir araya geldikten sonra Çorlu Belediyesi’nin yaptıracağı Trakya Gösteri ve Kültür Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törendeki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Kılıçdaroğlu hesap bilmiyor" sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

CESARETİN VARSA
"Bugün (dün) Beyefendi konuşmuş. ‘Kılıçdaroğlu hesap bilmiyor’ demiş. Sevgili Erdoğan cesaretin varsa, hani diyorsun ya ‘Ben karizmatiğim’, e gel karşıma çık. Göstereyim ben sana karizma neymiş. Senin karizmanı çizeyim. Sen zaten hesap bilseydin memleket bu halde olur muydu? Cesaretin varsa gel ben sana hesabı da öğreteyim kitabı da. Hesap nasıl yapılır, memleket nasıl yönetilir, insana sevgiyle, dostlukla nasıl yaklaşılır, her vatandaş nasıl kucaklanır ben sana anlatayım. Ama gelemez, cesaret edemez.

Senin çocukların vergi cennetlerine para gönderdi mi, göndermedi mi? Bir daha sorayım sevgili Erdoğan, senin çocukların vergi cennetlerine milyonlarca dolar para gönderdi mi göndermedi mi? Musluğu açan gariban kadın bu ülkede 5 çeşit vergi ödüyor. Senin çocukların niye oralara milyonlarca dolar gönderiyor? Siyasetçi cebini düşünmez, halkı düşünür. Ben her kuruşun hesabını veririm, siyasete atıldığım gün tüm malvarlığımı internet sitesine koydum, eşimin yüzüğüne kadar. Yıllarca incelediler. Bulamazsın kardeşim, bulamazsın.

BEN ADAM YEMEM
Sevgili Erdoğan, ben adam yemem, ben adamlarla kavga etmem. Ben aklımla, mantığımla, bilgim, kültürüm ve özgüvenimle konuşurum. Cesaretim var, senin de cesaretin varsa, yüreğin varsa, sağda solda konuşmaya gerek yok. Senin dünya kadar televizyon kanalın var. Senin emrinde bir sürü gazeteci var. O gazetecileri al, o televizyonları al yürekliysen, gel karşıma çık. Adam gibi karşıma gel oturup hesaplaşalım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!