Erdoğan: Kilis için tüm alternatifler masada

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan: Kilis için tüm alternatifler masada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 17:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilislilerin yaşadığı sıkıntıları bildiğini belirterek "Bu meseleyi çözmek için tüm alternatifler gündemimizdedir, masamızın üzerindedir" dedi.

Haberin Devamı

TOBB Şeref Belgesi Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:"Suriye'de olanlar tarihi bir hesaplaşmadır, bunu unutmayın. Kilis'e düşen roketler, oradaki üç beş teröristin şımarıklığı değil, işte bu tarihi hesaplaşmanın bir parçasıdır. Kilisli kardeşlerimizin yaşadığı acıları, sıkıntıları gayet iyi biliyorum. Bu meseleyi çözmek için tüm alternatifler gündemimizdedir, masamızın üzerindedir. Şu anda bununla ilgili tüm operasyonlar acımasız bir şekilde sürmektedir."

KİLİS BELEDİYE BAŞKANI BAYRAK DAĞITTI

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara ve STK temsilcileri roketlerin hedefinde olan ve tedirgin günler yaşayan kent merkezindeki esnafları ziyaret etti ve Türk bayrağı dağıttı. Hasan Kara, son aylarda Kilis’in IŞİD tehdidiyle karşı karşıya olduğunu ifade ederek, "5 aydır ilimize yaklaşık onlarca füze atıldı. Tüm halkımız ve esnafımız zor durumda. Ancak bütün bunlara rağmen bu güzel vatanımız, bu fedakar iyiliksever Kilis’imiz tüm sıkıntılara rağmen dimdik ayakta olduğunu göstermek için ve teröre direndiğini göstermek için devletin yanında yer aldığını göstermek için esnafımıza Türk bayrağı dağıtıyoruz. İnşallah Kilis’i birkaç gün içinde Türk bayrağıyla donatacağız ve terörün tüm sıkıntısına rağmen dimdik ayakta durduğumuzu terörün bizi yıldıramayacağını el birliğiyle göstereceğiz" dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!