Cumhurbaşkanı Erdoğan Kastamonu'da konuştu

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kastamonuda konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 16:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu’da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Haberin Devamı

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Buradan ben çok önemli bir noktaya geliyorum. Sevgili peygamberimiz ne buyuruyor biliyor musunuz? "Kişi sevdikleriyle beraberdir" Bunlar Kandil'i sevdiklerine göre Kandil'le beraber. PKK'nın dediklerini diyorlarsa onlarla beraberdir. FETÖ'cülerle beraberdir. 15 Temmuz'da ne yaptıkları ortada değil mi? Bunlar ülkemizi bölmeye çalışmadılar mı? Bak 25 gün kaldı. Üç hafta.

Eskiden otellerde milletvekili pazarı kuran partiler vardı. Meclis'te beşinci olduğu halde başbakanlık koltuğuna oturabilen genel başkanlar vardı.  Yeni sistemle birlikte Türkiye bunları geride bırakıyor. 

Çıkmış birileri diyor ki "Cumhurbaşkanı Meclisi feshedecek" Yahu yalan söylemeyin böyle bir yetkisi yok. Milleti aldatmaya kalkmayın. Benim milletim uyanıktır. Cumhurbaşkanı'nın söylediğine bakar. Yalancının mumu da yatsıya kadar yanar. 

Bunlar 18 maddeyi okumadan millete geliyorlar.

Şu anda sorumsuzum ben. Ama yeni anayasa ile birlikte her yaptığımdan sorumlu olacağım. Tabi 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimine milletim veya milletvekillerim aday gösterirse... Meclis'i araştırma soruşturma komisyonlarına kadar pek çok denetim imkanı verildi. 

Yarın akşam Kanal D - CNN ortak yayınına çıkacağım. Saat 19:30. Orada teknik detaylarına varana kadar anlatacağım.

Haberin Devamı

Gözleri kulakları ve gönülleri mühürlü... Bak şimdi yeni bir şey daha çıkardılar. Duydunuz mu? "Bir gecede lokantaları kapatır" diyecek kadar kendini gülünç duruma düşürmeye çekinmeyen bu zata ne desek boş... Ola ki bu zatın yalanlarıyla kafası bulanan vatandaşlarımız varsa onlar için anlatıyorum. 

Bu işleri peygambere kadar götürdüler. Eskiden oranın başındaydı... Asıl bunların birini vurun öbürüne. Ve kalktı peygamberimize laf uzattı. Ertesi gün evirdi çevirdi onu oraya oturtamadı. Yazıklar olsun. Fakat biz onların seviyesine inmeyeceğiz. Bizim muhatabımız milletimizdir. Biz milletimize güveniyoruz. 

Şimdi ne diyorlar? "18 yaş uygun değil" Yahu bu ne terbiyesizliktir, utanmazlıktır ya. 18 yaşa evlenme imkanı veriyor musun? Yasal sorumluluk imkanı veriyor musun? Seçme imkanını veriyor musun? Peki seçilmeye gelince niye vermiyorsun?

BAKMADAN GEÇME!