Erdoğan’ın öfkesi

Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz akşam kızı Berfin’le Akmerkez’deydi... Gergin olduğu her halinden anlaşılan sanatçı, sinema salonuna yöneldiği sırada hangi filmi izleyeceklerini soran gazetecilere ‘Size ne’ diye karşılık verdi.

Seray Sever’in, ortağı olduğu BKM’den çıkışta tinercilerin saldırısına uğramasıyla ilgili düşünceleri alınmak istenince de ‘Tinercileri televizyoncular getirmiş. Hem getirmiş hem de haber yapmışlar. Çok kızgınım’ diye tepki gösterdi.

Çocuk yapmazsanız vururum

Gülben Ergen, geçtiğimiz akşam eşi Mustafa Erdoğan, kayınpederi Nazım ve kayınvalidesi Süheyla Erdoğan ile birlikte Kıyı Restaurant’ta yemekteydi. Dün Antalya’ya dönen Süheyla-Nazım Erdoğan çiftiyle keyifli bir akşam geçiren Ergen, ‘Onları çok seviyorum, fikirleri benim için çok kıymetli. Birlikte geçirdiğimiz zamana büyük önem veriyoruz. Çünkü Antalya’da yaşadıkları için birbirimizi çok özlüyoruz’ dedi. ‘Aramızda sevgi denizi var. Başka bir şey dememe gerek yok’ diyen Nazım Erdoğan, ‘Torun istiyor musunuz’ sorusuna ise ‘Yapmazlarsa vururum’ diye esprili bir yanıt verdi.

Can boğazdan gelir

Aysel Gürel, 77 yaşında olmasına rağmen giyim kuşamıyla, tavırlarıyla genç kız gibi dolaşıyor hálá... Fazla kiloları aklına takmıyor, diyetle falan da işi olmuyor. Geçtiğimiz hafta bir davette rastladık kendisine... Gece boyunca eli boş durmadı, bir şeyler atıştırıp durdu, halinden de her zamanki gibi çok memnun görünüyordu.

Tostçuda tanıtım

Yaklaşık dört yıl önce İbrahim Tatlıses’in kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek gündeme gelen Gülnaz Uyanık, ‘Sütü Bozuk’ adlı bir albüm çıkardı. Uyanık, önceki gün Taksim’deki Bambi Cafe’de basın toplantısı düzenleyerek albümünü tanıttı.

Zorlu tablosu sergiye çıktı

Leyla Konuk, ‘Kırmızı’ adlı sergisini Akatlar Kültür Merkezi’nde açtı. Cumartesi akşamına kadar açık kalacak olan sergide Banu Zorlu’nun bir resmine de yer veren ressamın bu jesti, genç şarkıcıyı çok mutlu etti. Önceki gün sergiyi gezmeye giden Zorlu, ‘Benim için çok güzel bir sürpriz oldu. İlk defa resmim yapılıyor’ dedi. Leyla Konuk ise ‘Neden Banu’ sorusuna, ‘Onun resmini bir dergide gördüm ve inanılmaz etkilendim, o yüzden tuvale aktarmak istedim’ şeklinde yanıt verdi. Bu arada rol aldığı ‘Perçem’ adlı diziyi bitiren Banu Zorlu, yakında ‘Kamelya’ adlı bir diziye başlayacağını ve Oya Aydoğan’la kamera karşısına geçeceğini açıkladı.

Bizi çekmeyin

Ömer-Ayşegül Dinçkök çifti ile Ali Dinçkök ve kız arkadaşı, geçtiğimiz gece Tarabya Kıyı Restaurant’taki akşam yemeğinde buluştu. Ömer Dinçkök, gecenin sonunda eşi ile otomobiline binip oradan uzaklaşırken, Ali Bey ise rakı-balık keyfi sonrasında balıkçıyı birlikte terk ettiği kız arkadaşı ile görüntülenmemeye çalıştı.

Evlilik ne zaman

Tuğba Peksayar’ın yaşıtları birer birer evleniyor, ama onda henüz bir hareket yok. Geçtiğimiz hafta Billur-Atilla Tacir’in Çırağan Sarayı’ndaki düğün törenine katılan Peksayar’a, annesi Gülbin Simitçioğlu’nun arkadaşları ‘Evlilik ne zaman’ diye sorup durdu. Ama kendisinden bir mutlu haber almayı bekleyenlerin soruları hep yanıtsız kaldı.

Bu ne samimiyet

The Ritz Carlton Oteli’ndeki ‘www.gecce.com’un davetinde aynı masaya oturan Okan Bayülgen ile Pınar Altuğ’un samimiyeti görülmeye değerdi. Bayülgen’in omzuna elini atan Altuğ, patlayan flaşlara aldırmadan ünlü şovmenle sohbete devam etti. Altuğ, sorular karşısında da Bayülgen’le çok iyi arkadaş olduklarını söyledi.

Cem’e aşıkmış

Zorba Taverna’da sahneye çıkan Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, Yunanistan’ın en usta klarnetçisi Vasilis Saleas ile ortak bir projeye imza attı. Önceki akşam Ziynet Sali’yi dinlemeye gelen Saleas, onun yorumunu ve sesini çok beğendiğini belirterek nisan ayında beraber bir konser vereceklerini ve ardından albüm yapacaklarını açıkladı. Bu arada Sali’den de sürpriz bir itiraf geldi. Yılmaz Erdoğan ile Beyazıt Öztürk’ü çok beğendiğini belirten şarkıcı, Cem Yılmaz’a ise aşık olduğunu ifade etti: ‘Cem Yılmaz’a karşı farklı duygular besliyorum. Çok hoşuma gidiyor. Platonik aşk denebilir buna, evet ben Cem Yılmaz’a aşığım...’
Yazarın Tüm Yazıları