Erdoğan gecikti Gökçek yetişti

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan gecikti Gökçek yetişti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 17:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, dün saat 13.30’da Altınpark’ta karşılamak için Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalığa, Erdoğan’ın geliş saati ertelenince, Başkan Gökçek hitap etti.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’nden dün sabah yapılan açıklamada, 1 Kasım seçiminde oyunu İstanbul’da kullanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Altınpark’ta karşılanacağı belirtildi. Başkan Melih Gökçek’in de yer alacağının bildirildiği duyurunun ardından çok sayıda belediye personeli ile vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla, belediye binası önünde toplandı. Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geliş saati ertelendiği için 13.30’daki karşılama töreni iptal oldu. Erdoğan’ı karşılamak için toplanan kalabalığın karşısına, Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile birlikte çıktı. “Dik dur eğilme, Ankara seninle”, “Osmanlı torunu Melih Gökçek” diye sloganlar atan kalabalık, Gökçek’i konfeti ve meşalelerle karşıladı. Gökçek, özetle şunları söyledi:

SOKAKTA ÇALIŞIRKEN SİZ VARDINIZ

Haberin Devamı

“Türkiye, 1 Kasım’dan da zaferle çıktı. Melih Gökçek tek başına hiçbir şey değildir. Buradaki bütün arkadaşlarımla, kadrolarımla bugüne kadar hizmet ederek, başarılı olduk. Bugün 1 Kasım’da Ankara’da AK Parti’nin başarısı varsa, bunun en büyük hissesi Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki çalışanlara aittir. Sokakta çalışırken siz vardınız. Mitinglerde kimseye baskı yapmadık, gönülden katılıp güç verdiler. Oralarda siz vardınız. 

GÖREVİMİZ DAHA ÇOK ÇALIŞMAK

Değerli kardeşlerim bu millet, 1 Kasım’da ‘Bak size tekrar görev verdim’ dedi. Şimdi görevimiz daha çok çalışmak. Birbirimize sarılmamız lazım. 30 bin kişilik bir deviz biz. Bu dev inşallah 3 sene içinde Ankara’yı çok daha ileri götürecek. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve hükümetimiz sayesinde Ankaramız daha büyük imkanlara sahip olacak inşallah. Değerli kardeşlerim buraya kadar geldiğiniz ve böyle bir sürpriz yaptığınız için hepinize teşekkür ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!