Erdi Ünver kimdir? İşte, Survivor Erdi'nin sevgilisi Filiz Yazıcı

Güncelleme Tarihi:

Erdi Ünver kimdir İşte, Survivor Erdinin sevgilisi Filiz Yazıcı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 16:07

Erdi Ünver, Survivor Panaroma'ya konuk oldu. Yarışmaya 11. hafta veda eden Erdi Ünver'in sevgilisi Filiz Yazıcı da erkek arkadaşına destek olmak amacıyla programa seyirci olarak katıldı. Filiz Yazıcı, Göz6 finale kalmayı başaran 3 kadın yarışmacısından biriydi. İşte, Survivor Erdi'nin sevgilisi ve hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

Survivor Gönüllüler yarışmacısı Erdi Ünver'in sevgilisi Survivor Panaroma'da ortaya çıktı. Program sunucuları Hakan Hatipoğlu ve Nur Tuğba Algül, programın seyircileri arasında bulunan Filiz Yazıcı'nın Erdi Ünver'in kız arkadaşı olduğunu açıkladı. Peki, erkek arkadaşı gibi bir yarışmayla adını duyuran Filiz Yazıcı kimdir?

Göz6 finale kalmayı başaran 3 kadın yarışmacısından biri Filiz Yazıcı, aslen Selanik göçmenidir. 25 yaşında olan Filiz Yazıcı'nın mesleği ise plates öğrenmenliği. Step ve aerobik konusunda da eğitim veren Filiz Yazıc, Ünstagram hesabından yaptığı ilginç paylaşımları ile dikkat çekiyor. 

Erdi Ünver kimdir İşte, Survivor Erdinin sevgilisi Filiz Yazıcı

 

Haberin Devamı

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

İlk olarak Göz6 yarışmasıyla adını duyuran Erdi Ünver, 1988 yılında İstanbul'da doğdu ancak aslen Kırklarelilidir. Hayatı Bayrampaşa semtinde geçen Erdi Ünver, hem Göz6’da hem de Survivor’da semtine olan sevgisini dile getirmiştir. Yarışmadaki performans düşüklüğü nedeniyle sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelen Erdi Ünver, lise eğitimini ise Bayrampaşa semtinde bulunan Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden tamamlayarak mezun oldu. Gümrük komisyonculuğu ve amatör olarak futbolculuk yapan Erdi Ünver, en büyük hayali ise futbolcu menajeri olmak olarak açıkladı. Takım arkadaşlarını her fırsatta sms düellolarına davet eden Erdi Ünver, yarışmanın 11. haftasında  Adem, Sabriye ve Göz6 yarışmasından arkadaşı Berna ile eleme potasına kalmış, en az oyu alan isim olarak Survivor’dan elenmişti. 

Haberin Devamı

ELENDİKTEN SONRA NELER SÖYLEDİ?

Survivor 2017’nin en popüler isimlerinden biri olması nedeniyle elenmesi şok etkisi yaratan Erdi Ünver, veda konuşmasını bir şiirle birlikte yapmıştı.  , Cahit Sıtkı Tarancı’ya ait 'Memleket İsterim' şiirini okuyan Erdi Ünver, şunları söylemişti: "Beni buraya nasıl şampiyon gönderdilerse şimdi dön dediler. Bu hayatta bir şeyden korkuyorsam o da kul hakkıdır. Arkadaşlarımın bana hakkı geçmiştir benim onlara geçmiştir. Burası çok zor bir yarışma. Benden yana hepsine hakkım helaldir. Ortaya koyulacak bir kas kütlem değişik bir stilim yoktu yüreğimi ortaya koydum. Milyonların umudu oldum. Birleşme partisine kalmak isterdim. Benim sınavım buymuş. Allah kalan arkadaşlar hakkında hayırlısını versin." 

BAKMADAN GEÇME!