Erdemlili kadınlar egzersizle zinde kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Erdemlili kadınlar egzersizle zinde kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 14:51

Erdemlili kadınlar egzersizle zinde kalıyor

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) – MERSİN’in erdemli ilçesinde belediye spor merkezi uzman eğitmenler eşliğinde kadınlara yaz boyunca spor hizmeti sunarken, kadınlar haftanın 3 günü uzman eğitmenler eşliğinde aerobik, yoga, step ve plates gibi spor dallarıyla form tutarak zinde kalıyor.
Erdemli Belediyesi spor merkezlerindeki step, yoga, plates ve fitness eğitimleri sayesinde kadınlar fazla kilolardan kurtulurken, fit bir bedene kavuşuyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlere 200 kadın katılıyor.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, teknik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle vatandaş en iyiyi sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Sağlıklı bir gelecek için, tüm kadınları spor merkezine beklediklerini belirten Başkan Tollu, "Spor merkezimiz bünyesinde çalışan alanlarında uzmanlaşmış eğitmenlerimiz kadınlarımıza eğitimler veriyor. Bütün kadınlarımızı spora davet ediyoruz. Kadınlarımızın çeşitli spor dalları ile sağlıklı bir yaşam sürdürmek için belediye olarak sunduğumuz bu hizmetlerden yararlanmalarını istiyoruz" dedi.
Başkan Tollu, Avgadı Yaylası’nda da step ve plates kurslarını vatandaşlarla buluşturmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!