Erdem Şen gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Erdem Şen gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 14:31

Gaziantepspor’da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erdem Şen havaalanında Belçika’ya giderken kulübün şikayeti üzerine gözaltına alındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Her şey Gaziantepspor Kulübü’nün Türkiye Futbol Federasyonu’na fesih kağıdının aslının yerine renkli fotokopisini göndermekle başladı.

Sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine rağmen TFF’nin resmi sitesinde halen Gaziantepspor’un futbolcusu olarak gözüken Erdem Şen TFF ile avukatı aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

GAZİANTEPSPOR BELGENİN ASLINI GÖNDERMEDİ
Fesih belgesinin aslının TFF’ye gönderilmediğini ve bu belgenin fotokopi yani sahte belge olarak görüldüğü için TFF tarafından fesih olayının gerçekleşmediğini öğrenen Erdem Şen bugün sabah apar topar Celal Doğan Tesisleri’ne gitti. TFF’ye gönderilmesi gereken evrakı alarak havaalanına giden Erdem Şen aradan kısa süre geçmeden kulübün polise şikayeti üzerine uçuşuna izin verilmediği gibi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Erdem Şen şu an İbrahimli Polis merkezinde ifade veriyor. Şen ifadesinin ardından savcı ile bir görüşme gerçekleştirecek. (Ali Budak)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!