Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde Instagram Fotoğrafları Sergisi

Güncelleme Tarihi:

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde Instagram Fotoğrafları Sergisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 13:51

HER AY ORTALAMA 50’DEN FAZLA KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİREN KEPEZ BELEDİYESİ, İNSTAGRAM FOTOĞRAF SERGİSİ’Nİ FOTOĞRAF MERAKLILARIYLA BULUŞTURDU.

Her ay ortalama 50’den fazla kültür ve sanat etkinliği gerçekleştiren Kepez Belediyesi, instagram Fotoğraf Sergisi’ni fotoğraf meraklılarıyla buluşturdu.
Selim Özmen ve Ali Akbaba’nın fotoğraf paylaşım sitesi Instagram’da yayınladıkları fotoğraflardan oluşan serginin açılışı Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde yapıldı. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, öğrenciler ve fotoğraf meraklıları katıldı.
Ali Akbaba, sergide hem cep telefonuyla hem de fotoğraf makinesi ile çektikleri fotoğrafların yer aldığını belirtti. Fotoğrafçılığın pahalı bir hobi olarak algılandığına işaret eden Akbaba, “Bu sergimizle günümüz teknolojisinin sunduğu imkânlarla pahalı harcamalar yapmadan da fotoğraf çekilebileceğinin mesajını vermek istedik” dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, diğer davetlilerle kurdeleyi, hayırlı olsun temennisiyle keserek sergiyi ziyarete açtıktan sonra fotoğraflarla ilgili bilgi aldı. Başkan Tütüncü, başarılı çalışmalarından dolayı Selim Özmen ve Ali Akbaba’yı tebrik etti.
Sergi, 1 Mart’a kadar Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde açık olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!