Erciyes’te büyük yarış

Güncelleme Tarihi:

Erciyes’te büyük yarış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 15:53

‘Kayseri’yi Keşfet’ organizasyonun ikinci günü yaklaşık 200 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen ve turizme açılan Erciyes Kayak Merkezi’nde başladı. Belediye’nin iştiraki Erciyes AŞ tarafından yönetimi yapılan Erciyes Kayak Merkezi’nde Hürriyet yazarları ve seyahat acenteleri arasında bir kayak yarışı da düzenlendi.

Haberin Devamı

HÜRRİYET gazetesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) öncülüğünde organize edilen ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde

Erciyes’te büyük yarış

düzenlenen ‘Hürriyet ile Keşfet’ organizasyonunun son durağı Kayseri’de ikinci gün büyük heyecana sahne oldu. ‘Kayseri’yi Keşfet’ programında İkinci günün tamamı Erciyes’e ayrıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 200 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen Erciyes Kayak Merkezi’nde, Hürriyet yazarları ve acenteler arasında yarış düzenlendi.

Yarış 3 kategoride düzenlenirken kayak erkeklerde birinci Coral Travel Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kamçı oldu. Kayak kadınlarda ise birinciliği Opera Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Buket Aytan ulaştı. Snowboard kategrosinde ise birincilikte Seyahat Genel Yayın Yönetmeni Serkan Ocak yer aldı.

Haberin Devamı

Erciyes’te büyük yarış

Fotoğraflar:  Selçuk Şamiloğlu- Hürriyet

GONDOL GEZİSİ
Organizasyonun ikinci gününde düzenlenen yarışın ardından Erciyes-Tekir Kapı’ya gondollarla seyir gezintisi yapıldı. Kardanadam tesislerinde Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in katılımıyla öğle yemeği düzenlendi. Arkasında kızak ve kayak yarışları yapılırken, ikinci günün son durağı olan Magna Apex’e geçildi.

Erciyes’te büyük yarış

YOĞUN KATILIM
Hatay, Aydın, Mersin, Gaziantep, KKTC, Edirne ve İzmir’den sonra Kayseri’de 8’incisi düzenlenen ‘Hürriyet ile Keşfet’ programının ilk gününün sonunda ise Erguvan Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine de yoğun bir katılım oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıld

Haberin Devamı

Yarışa kimler katıldı
KAYAK yarışına katılan Hürriyet yazarları ve yöneticileri şu isimlerden oluştu: “Sahrap Soysal, Meltem Moral, Ömür Gedik, Serkan Ocak, Barçın Yinanç, Melis Alphan ve Aylin Tan Öney.”

Seyahat acentelerinde yarışa katılan isimler ise şöyleydi: “Mehmet Kamçı, Buket Aytan, Ertan Demirbaş, Ertuğrul Karaoğlu, Cem Polatoğlu, Gürkan Erol ve Metin Suerkan.”

25 bin kişi dağa çıktı
ERCİYES Kayak Merkezi pazar günü halk tarafından da büyük ilgi gördü. Yaklaşık 25 bin kişi kayak merkezine geldi. Erciyes AŞ CEO’su Murat Cıngı, “Özellikle pazar günleri çok büyük yoğunluk yaşanıyor. Bir günde 50 bin kişinin bile geldiği oluyor. Günlük biletler 55 liradan başlıyor. Sezonluk sınırsız biletin fiyatı da 400 TL. Her keseye uygun tesisler var. Günlük eğlenmeye gelenler için de yer var, profesyonel olarak kayak yapmak isteyenlere de” diye konuştu.

Erciyes’te büyük yarış


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!