Erciyes Rus turizmcilere tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Erciyes Rus turizmcilere tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 10:34

Erciyes Rus turizmcilere tanıtıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) – ERCİYES Kış sporları ve turizm merkezi, global tur operatörü Coral Travel tarafından Antalya’da düzenlenen Coral Synergy Forum’unda Rusya’nın en iyi acentelerine tanıtıldı.
Rusya turizm pazarının önemli firması Coral Travel, Rusya, Belarus ve Gürcistan’dan gelen en iyi 500 acente sahibi ve yöneticisini Antalya’da Coral Synergy Forum’unda ağırladı. Antalya’da düzenlenen Coral Turizm Tanıtım Günlerine otel temsilcilerinin yanı sıra Erciyes Evrensel Kış Sporları ve Turizm Merkezi de katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen forumda Rusya, Belarus, Gürcistan’ın önde gelen turizm profesyonellerine ülkemizdeki turizm faaliyetleri ve hizmetler konusunda bilgiler verildi. Son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu uluslararası organizasyonlar ve sahip olduğu imkânlarla adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en gelişmiş kış sporları ve turizm merkezi Erciyes de düzenlenen bu forumda uluslararası turizmcilere tanıtıldı. Sunumlarda Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes’e yapılan yatırımlar, son teknoloji ürünü teleferikler, Alpler standardındaki 102 km2’lik pistleri, konaklama ve sosyal altyapı alanları, dünyanın her yerinden kolay ulaşım gibi özellikleriyle yabancı turisti Kayseri’ye getirecek hususlar dile getirildi.
Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı yaptığı açıklamada “Halkımızın yakından takip ettiği gibi altyapımız ve insan kaynağımız artık ciddi bir olgunluğa eriştiği için Erciyes’i yurt dışında da tanıtmaya ve yabancı turisti şehrimize çekmeye çalışıyoruz. Ülkemiz açısından en önemli pazarlardan bir tanesi de Rusya pazarı. Bu kapsamda OTI Holding'e bağlı global operatör Coral Travel tarafından böylesine etkili bir organizasyonun düzenlenmesi ve kış turizmi sektöründen sadece Erciyes’in de davet edilmesi bizi oldukça mutlu etti. Bu forum boyunca Gürcistan, Belarus ve Rusya’nın önde gelen acenteleri ile bir araya gelip başta Erciyes olmak üzere Kayserimiz’in sahip olduğu turizm imkânlarını anlatma imkanı doğdu. ” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!