Erciş'te  şehit ve gazi aileleri yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ercişte  şehit ve gazi aileleri yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 17:02

Erciş'te  şehit ve gazi aileleri yemekte buluştu

Haberin Devamı

Barbaros KUL/ERCİŞ,(Van)- (DHA)-VAN'ın Erciş ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Mehmet Şirin Yaşar, şehit ve gazi aileleriyle  öğlen yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Yaşar, "Afrin'deki  'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan  Ercişli Rıdvan Çevik kardeşimizi ve onun nezdinde bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."dedi.

Erciş Kaymakamlığı tarafından, 18 Mart Çanakkale zaferinin 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Öğretmen evinde şehit ve gazi ailelerine, Çanakkale Türküleri eşliğinde yemek verildi. Kaymakamlık tarafından verilen yemeğe katılan şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar,vatanı uğruna canlarını feda eden bütün şehitleri rahmetle andıklarını belirterek şöyle konuştu:
"1071 yılından beri bizlere bu toprakları bırakan, bu vatanı armağan eden, bütün şehitlerimizi ve son olarak Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'nda ülkenin bekası, bu milletin bekası için bu uğurda kanlarını döken son şehidimiz Ercişli Rıdvan Çevik kardeşimizi ve onun nezdinde bütün şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Bugünden itibaren Erciş’teki şehitlerimizin resimlerini şehir merkezi ve sahil yolundaki elektronik ekranlarda sürekli yansıtmayı ve şehitlerimizi her gördüğümüzde rahmetle anmayı düşünüyoruz.  Ben buradan Ercişli şehitlerimize de şükranlarımız arz ediyorum.Mekanları cennet olsun."
Konuşmanın ardından Kaymakam Yaşar, şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler verdi.
Programa, ilçedeki yetkililerin yanı sıra, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!