Erciş'te kitap okuma etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Ercişte kitap okuma etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 17:45

Erciş'te kitap okuma etkinliği

Haberin Devamı

Kenan AŞÇIOĞLU/ERCİŞ(Van), (DHA)-VAN'ın Erciş İlçesi'nde 53. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, gelen vatandaşlara çikolata ikram etti.

Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen kitap okuma etkinliğine öğrencilerin yanısıra vatandaşlar da ilgi gösterdi. Etkinliğe gelen 77 yaşındaki Mehmet Polat ise ilgi odağı oldu. Bir süre sohbet eden Mehmet Polat, okumanın yaşının olmadığını belirtirken, Kaymakam Yaşar ise kitap okuma kültürünün her kesime ulaşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Erciş İlçe Halk Kütüphane Müdür Vekili Harun Kılıç da amaçlarının kitap sevgisini artırmak olduğunu belirterek "Sessiz kitap okuma etkinliğimizin amacı, vatandaşlarımıza kütüphanenin önemini anlatmak ve kütüphaneler hakkında bilgi vermektir. Bunun yanı sıra burada sessiz kitap okuyarak öğrencilerimize, vatandaşlarımıza okuma alışkanlığını ve kitaplara olan sevgisini artırıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!