Ercişli sporcular dünya şampiyonasına katılacak

Güncelleme Tarihi:

Ercişli sporcular dünya şampiyonasına katılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 17:55

VAN (AA) - Aydın'ın Söke ilçesindeki Muay Thai Türkiye Şampiyonasında, Türkiye birinciliği kazanan Ercişli sporcular, Muay Thai Dünya Şampiyonasında ülkeyi temsil edecek. Şampiyonada Ercişli sporculardan Kubilay Tarhan ve Yunus Turan Türkiye şampiyonu olurken, Azad Toğal ve Muzaffer Mücahit Arat da Türkiye üçüncülüğünü elde etti.
Dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek cumhuriyet altınıyla ödüllendiren Erciş Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, ellerinden geldiğince sporcuları desteklediklerini söyledi.
Yaşar, "Onların başarılı sonuçlarını gördükçe bizler de gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz. Sporcularımız büyük bir başarı göstererek Türkiye şampiyonu oldu. Bu başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Dünya şampiyonasında da kendilerine başarılar diliyorum" dedi.
Muay Thai Milli Takım Antrenörü ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sinan Ağlar da İsviçre'de düzenlenecek Dünya Muay Thai Şampiyonasında Kubilay Tarhan, Balkan Muay Thai Şampiyonasında ise Yunus Turan'ın ülkeyi temsil edeceğini bildirdi.
Ağlar, "Her iki şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnşallah İstiklal Marşımızı orada gururla okutup, ülkemize altın madalyayla döneceğiz" diye konuştu.
Ziyarette sporculara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Bayraktar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Harun Işık ve okul müdürleri eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!