Ercan Havalimanı'ndaki grev seferleri aksattı

Güncelleme Tarihi:

Ercan Havalimanındaki grev seferleri aksattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 23:46

Ercan Havalimanı'ndaki grev seferleri aksattı

Haberin Devamı

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul (DHA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'deki Ercan Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesi çalışanlarının yaptığı 2 saatlik grev nedeniyle seferler aksadı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'deki (KKTC) Ercan Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesi çalışanları bu gece saat 21.00'dan itibaren Ercan Havalimanı iniş ve kalkış trafiklerine hizmet veren "Kule" ve "Yaklaşma" birimlerinde, sabah 07.00'ye kadar (10 saat) grevde olduğunu duyurmuştu.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bu gece Ercan -İstanbul seferini saat 21.30'da yapacak olan Atlasglobal Hava Yolları'nın KK-1018 seferi ile Onur Hava Yolları'nın saat 22.25'teki 8Q 208 sefer sayılı uçakları gecikme yaptı. THY'nin Ercan'dan İstanbul' gelecek 2 uçağı da grev nedeniyle apronda beklemek zorunda kaldı. Havayolu yetkilileri ise görüşmelerin en üst düzeyde yapıldığını söyledi. Hükümet ile sendika yetkililerin görüşmesinin ardından grev 2 saat sonra 23.00 itibariyle sona erdi. Yetkililer grevin sonlandırılmasının ardından Ercan'a uçuşların yapılacağını iptalin söz konusu olmadığını belirttikleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!