Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

Güncelleme Tarihi:

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 18:45

- "İhtiyaç duyulursa insanların çektiği dertlere ilaç niteliğindeki projeleri uygulamak için aktif siyasetin içinde bulunabiliriz ama şu an için Erbakan Vakfı çatısı altında ilmi çalışmalar ve sadece tebliğ yönünde çalışmalar yürütüyoruz"

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA) - Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İhtiyaç duyulursa insanların çektiği dertlere ilaç niteliğindeki projeleri uygulamak için aktif siyasetin içinde bulunabiliriz ama şu an için Erbakan Vakfı çatısı altında ilmi çalışmalar ve sadece tebliğ yönünde çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Gebze ilçesinde bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Erbakan, Necmettin Erbakan'ın Türkiye ve dünyadaki problemlerin çözülmesi için ortaya koyduğu çeşitli proje ve çözüm önerileri olduğunu belirterek, kurdukları vakıfla bu projelerin yeniden ele alınmasını hedeflediklerini söyledi.

Yeni parti kurma gibi bir niyetlerinin olmadığını ve şu anda Saadet Partisi'nin üyesi olduğunu dile getiren Erbakan, "Bağımsız milletvekili adaylığı yönünde birçok yerden talep geliyor. Kocaeli de bunların en başında geliyor. Biz de sadece istişare ediyoruz, değerlendiriyoruz. Bu noktada herhangi bir kararımız yok" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ülkenin, İslam aleminin ve dünyanın problemlerinin çözülmesi için toplantı ve konferansların düzenlenmesi gerektiğini vurgulayan Erbakan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Projeler ve çözüm önerileri ortaya koyacaksınız ama bu sorunların çözümü noktasında bu konferanslar tek başına yeterli değil. Fiilen uygulanabilmesi için siyasi güce ihtiyaç var. İhtiyaç duyulursa insanların çektiği dertlere ilaç niteliğindeki projeleri uygulamak için aktif siyasetin içinde bulunabiliriz ama şu an için Erbakan Vakfı çatısı altında ilmi çalışmalar ve sadece tebliğ yönünde çalışmalar yürütüyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!