Erbaaspor şampiyonluğa ortak olmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Erbaaspor şampiyonluğa ortak olmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 11:30

Erbaaspor şampiyonluğa ortak olmak istiyor

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-SPOR Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta 47 puanla 3'üncü sırada bulunan Erbaaspor, kendi sahasında peş peşe oynayacağı 2 karşılaşmayıda kazanarak şampiyonluğa ortak olmayı hedefliyor.  

25'inci haftada oynanan Kırıkhanspor maçından sonra Teknik Direktör Necdet Emre Özbayer ile yolları ayırıp takımın başına Ferruh Özgün'ü getiren Erbaaspor oynadığı 3 karşılaşmayıda kazandı. Grup'ta 7'inci sıradan 3'üncü sıraya yükselen ve geçtiğimiz hafta lider Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 1-0 yenerek puan farkını 7'ye düşüren Erbaaspor'da gözler çarşamba ve pazar günü evinde oynayacağı iki maça çevrildi. İki maçta 6 puanla ayrılmayı hedefleyen Erbaaspor, yarın Pazarspor'u konuk edecek.

"ÖNÜMÜZDE TARİHİ BİR FIRSAT VAR"

Son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyen kulüp başkanı Bülent Uzun, "Bu hafta evimizde iki önemli karşılaşmaya çıkacağız. Takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Son haftalarda bir çıkış yakaladık. En büyük arzumuz bunun devam etmesi. Denk güçlere sahip ekiplerin yer aldığı bir gruptayız. Bir galibiyetle üstte yer alırken, bir mağlubiyetle ortalara düşebiliyorsunuz. Önümüzde tarihi bir fırsat var. Çok iyi bütçeleri olan takımlar şu anda gerimizde. Bu fırsatı değerlendirmek elimizde. Kader gayrete aşıkmış derler, biz gayret edeceğiz. Lideri evinde mağlup ettik. Ama bu önümüzdeki iki maçta altı puanın cepte olduğu anlamına gelmiyor. Bizim için lig asıl şimdi başlıyor. Taraftarımız her maçta tribünleri dolduruyor. Taraftarımızın her zamankinden daha fazla coşkuyla takımımıza güç vereceklerine inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!