Erbaa Belediyesi Asfalt Üretim Maliyetini Düşürdü

Güncelleme Tarihi:

Erbaa Belediyesi Asfalt Üretim Maliyetini Düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 16:37

ERBAA BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİ.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, asfalt şantiyesinde doğalgaz dönüşümü ile birlikte asfalt üretim maliyetlerini iyileştirdiklerini söyledi.
Erbaa Belediyesi doğalgaz dönüşümünü tamamladığı asfalt şantiyesinde bir günde yaklaşık 450 ton asfalt üreterek iki mahallede çalışma yaptı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yıldırım Beyazıt ve Gazi Osman Paşa Mahallelerindeki çalışmalarda iki kavşakta asfalt serme çalışması yapıldı. Asfalt serme çalışmalarında yaklaşık 450 ton sıcak asfalt kullanıldı. Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, şantiyede doğalgaz dönüşümü ile birlikte asfalt üretim maliyetlerini iyileştirdiklerini ifade ederek, “İki mahallemizde 450 ton asfalt serildi. Asfaltı ekonomik üreterek dayanıklı yollar yapacağız. Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızı onarıyoruz. Yeni yollar yapıyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Planlamalar dahilinde şantiyemiz daha sıkı çalışacak ve tonlarca asfalt sereceğiz” diye konuştu.
Ayrıca Erbaa Belediyesi ekiplerinin Ziya Gökalp Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı’nda da sıcak asfalt çalışması yaparak, yaklaşık 500 ton asfalt sereceği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!