Erasmus öğrencileri deneyimlerini paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Erasmus öğrencileri deneyimlerini paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 15:57

Erasmus öğrencileri deneyimlerini paylaştı

Haberin Devamı

 

 

OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü'nün 2016 - 2017 Eğitim Öğretim döneminde Erasmus ile yurt dışına giden ve yurt dışından gelen öğrenciler deneyimlerini paylaştı.
Rektörlük Büyük Salonda yapılan Erasmus Tanıtımı ve Deneyim Paylaşımı Toplantısı'nda OKÜ Erasmus Kurum Koordinatörü, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Okt. Dr. Serpil Uçar ve Çukurova Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Okt. Semra Sadık Krupka, öğrencileri Erasmus süreci hakkında bilgilendirdi.
Konuşmaların ardından geçen dönemde Erasmus Programı çerçevesinde OKÜ'de okuyan ve yurt dışında öğrenim gören ve Çukurova Üniversitesi Erasmus Programı çerçevesinde Türkiye'de eğitim almaya gelen yabancı öğrenciler, deneyimlerini buradaki üniversitelilerle paylaştı. Toplantısı sonrasında Çukurova Üniversitesi Erasmus Programı ile Osmaniye'ye gelen öğrenciler ile deneyimlerini paylaşan öğrenciler OKÜ Lezzet Vadisi'nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra ise öğrencilere sosyal program çerçevesinde Kastabala Antik Kenti ile Karatepe Kilim Kooperatif gezisi düzenlendi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!