EOH Turkey Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Nilsen Balata oldu

Güncelleme Tarihi:

EOH Turkey Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Nilsen Balata oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 12:14

EOH Turkey Grup Şirketleri Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü görevine Nilsen Balata getirildi. Uzun süredir ACRON Bilişim’de Pazarlama ve İletişim Yöneticisi olarak görev yapan Nilsen Balata, geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına dahil olan EOH Turkey’in, Grup Şirketleri Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Haberin Devamı

ACRON Bilişim çatısı altında Pazarlama ve İletişim Yöneticisi olarak görev yapan Nilsen Balata, Kasım 2017 itibarıyla, Kuzey Afrika merkezli uluslararası bilgi teknolojileri şirketi EOH’in ülkemizdeki pazarlama ve iletişim faaliyetlerinin yöneticiliğini üstlendi.   

EOH Turkey Grup Şirketleri Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak yeni görevine başlayan Nilsen Balata, 2005 yılında Mersin Toros Koleji’nden mezun olduktan sonra, 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü tamamladı. Nilsen Balata sonrasında Barselona’da yer alan Universitat Autonoma de Barcelona’da Pazarlama alanında, 2011’de Master derecesi aldı.  

İş yaşamına 2012’de Team Marketing Events şirketinde Pazarlama Uzmanı olarak başlayan Nilsen Balata, 2011 yılında ACRON Bilişim’de Pazarlama ve İletişim Yöneticisi olarak kariyerine devam etti. 2015 - 2016 yılları arasında uluslararası teknoloji şirketi Lenovo’da Pazarlama Uzmanı pozisyonunda görev alan Nilsen Balata, Kasım 2017’de EOH Turkey Grup Şirketleri Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak atandı.   

Haberin Devamı

Profesyonel olarak tenisle ilgilenen Nilsen Balata ayrıca, seyahat, moda ve sinemayla ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!