EN'LERLE DOLU BÄ°R PROJE, METROPOL Ä°STANBUL

Güncelleme Tarihi:

ENLERLE DOLU BÄ°R PROJE, METROPOL Ä°STANBUL
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2012 17:12

Haberin Devamı

Finansın Yeni Merkezinde...

/images/100/0x0/55eb15f2f018fbb8f8aa1902
Â
Farklı mimarisi ile dikkat çeken Metropol İstanbul, şehir yaşamını yeni baştan yorumlayan bir anlayış ile karşımıza çıkıyor. Avrupa'nın en yüksek binalarından birisi olacak kulesiyle Metropol İstanbul, dünyanın en önemli finans merkezlerinden biri  olmaya aday İstanbul Ataşehir'de yükseliyor.

Bu Cadde BaÅŸka...  Â
400 metre uzunluğu ile sadece en prestijli markaları ağırlayacak olan alışveriş caddesi Metropol Catwalk, Türkiye'nin en büyük sineması, balo salonları, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal imkanı tek bir çatı altında topluyor. Catwalk, getirmiş olduğu yepyeni anlayış ile Metropol İstanbul'da yaşayanları, her adımda sahneye taşıyor.

Haberin Devamı

Rezidans Anlayışı Değişiyor...
"İstanbul'u İstanbul gibi yaşamak" mottosu ile hayata geçirilen projede, tüm sosyal alanlara bir asansör uzaklıkta yer alacak bir mimarinin düşünüldüğü Metropol Rezidans'ta, lüks anlayışı da başka bir boyut kazanıyor. Tüm özel hizmetlerin verildiği Metropol Rezidans, burada yaşama arzusu uyandırıyor.

Ä°ÅŸ'te Evim...   Â
Ev ve iş yaşamını birleştiren konseptlerin gördüğü rağbet üzerine birbiri ardına geliştirilen projelere meydan okuyan bir konsept ile hayata geçirilen Metropol HomeOfis, hem ev, hem ofis, olarak kullanılabilecek fonksiyonelliğe sahip mimarisi ile dikkat çekiyor.

İstanbul Metropol ile Tanışıyor...
Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini ÅŸimdiden çeken bu proje ile Türkiye ve Ä°stanbul Ä°lk'lerle tanıştığı, yepyeni bir silüet kazanıyor. Avrupa'nın en yüksek binalarından birisinin de proje içerisinde yer alacak olması ile prestijine prestij katan Metropol Ä°stanbul, tüm ihtiÅŸamı ile dünyanın dikkatini üzerine çekiyor.  Â

DETAYLI BÄ°LGÄ° İÇİN TIKLAYIN... Â

ENLERLE DOLU BÄ°R PROJE, METROPOL Ä°STANBUL
Â
ENLERLE DOLU BÄ°R PROJE, METROPOL Ä°STANBUL
Â
ENLERLE DOLU BÄ°R PROJE, METROPOL Ä°STANBUL

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!