ENKA ve TED şampiyon

Güncelleme Tarihi:

ENKA ve TED şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2009 20:36

Teniste, 1. Lig play-off maçları sonunda bayanlarda ENKA, erkeklerde ise Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Kulübü şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Ankara Tenis Kulübü kortlarında bugün sona eren karşılaşmalarda bayanlarda TED'i yenen ENKA kulübü şampiyonluğa ulaştı.

Erkeklerde ise son maçta ev sahibi Ankara Tenis Kulubü (ATK) ile yaptığı 5 maçın 3'ünü kazanan Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü (TED) şampiyon oldu.

Erkeklerde şampiyonluğa ulaşan TED ile bayanlarda birinciliği elde eden ENKA kulübüne ödüllerini Tenis Federasyonu Başkanı Mesut Polat verdi. Bayanlar ve erkekler kategorilerinde birincilere 20 bin, ikincilere 15 bin, üçüncülere ise 10 bin lira para ödülü verildi.

Play-off maçlarının ardından bayanlar ve erkekler kategorilerinde sıralama şöyle oluştu:

BAYANLAR
--------

1-ENKA
2-Tenis Eskrim Dağcılık
3-Gökhan Dönmez Akademi
4-Altınceylan

ERKEKLER
--------

1.Tenis Eskrim Dağcılık
2-Ankara Tenis Kulübü
3-Adana Tenis Dağcılık Kulübü
4-Gökhan Dönmez Akademi
5-Kültür Park
6-ENKA

BAŞKANIN KONUŞMALARI

1. Lig Play-off maçlarını değerlendiren Tenis Federasyonu Başkanı Mesut Polat, uzun bir aradan sonra ilk defa Ankara'da önemli bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, “Ankara'da tenisi eski günlerine kavuşturmak istiyoruz. 1. Lig play-off'ları son yıllarda İstanbul'da düzenleniyordu. Bu organizasyonu Ankara'ya alarak bir ön girişim yapmış durumdayız” dedi.

Haberin Devamı

Başkan Polat, “Yine bu sene ilk defa yaptığımız bir uygulamayla yabancı oyuncuyu kaldırdık ve transferde kiralık oyuncu sistemini getirdik. Bu durum da ligdeki rekabeti artırdı. Diğer türlü hep bir takım öne çıkıyordu” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!