O Ses Türkiye yarı final adayı Enis Uğurlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yarı final adayı Enis Uğurlu kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 21:15

O Ses Türkiye yarı final adayı Enis Uğurlu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. O Ses Türkiye yarı final heyecanı tüm hızıyla sürerken Enis Uğurlu'nun yarışmada gösterdiği performans merak ediliyordu. Yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren gösterdiği performans ve söylediği şarkılarla izleyicileri etkisi altına alan Enis Uğurlu, tüm jüri üyelerini de döndürmeyi başarmıştı. Peki, O Ses Türkiye yarı final adayı Enis Uğurlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Enis Uğurlu, O Ses Türkiye yarışması ilk programında juri üyeleri arasından birçoğunu etkilemeyi başarmıştır. Canlı müzik ekibiyle birlikte İstanbul'da performans sergileyen Enis Uğurlu, dışarıda kazandığı deneyimi yarışma içine taşımayı başarmıştır. Peki, Enis Uğurlu kimdir, kaç yaşındadır?

Balıkesir Bandırma doğumlu olan Enis Uğurlu, İstanbul'da yaşamaktadır. 28 yaşındaki genç müzisyen, O Ses Türkiye sahnesindeki ilk performansında 'Sensiz İstanbul'a Düşmanım' şarkısını seslendirdi. Enis Uğurlu, sesini beğenen Murat Boz ve Gökhan & Hakan ikilisinden Gökhan & Hakan'ı seçti.

SEVENLERİ YORUMLARDA BULUNDU

Yarışmanın resmi internet sayfasında yer alan profiline birçok yorum gelen Enis Uğurlu, sevenlerinden tam not aldı. İşte, o yorumlardan bazıları;

Haberin Devamı

Hocam albüm kayıtları gibi okuyorsun finalde görmek istiyoruz seni inşallah daha sonrada ekranlarda olursun ve seni dinleme şansımız olur. Başarılarının devamını dilerim.

Bir defa dinledikten sonra bağımlılık yapıyor gerçekten çok başarılısın eğer olur da elenirsen müziği asla bırakma ben ve çevrem seni daha çok dinlemek istiyoruz. O Ses Türkiye yolundan sonra bir single ile piyasaya adım atmanı isterim

Yolun açik olsun seni destekliyoruz

BAKMADAN GEÇME!