Engin Özerhun: İyi oynadık, kazandık

Güncelleme Tarihi:

Engin Özerhun: İyi oynadık, kazandık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2006 11:55

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Pınar Karşıyaka karşısında iyi mücadele ettiklerini ve kazandıklarını belirterek, "Şimdi de Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Lietuvos Rytas maçını kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı farklı yenen Efes Pilsen'de gözler, 25 Ocak Çarşamba günü Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımıyla deplasmanda oynanacak Avrupa Ligi maçına çevrildi.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Pınar Karşıyaka karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Aslında rakibimiz de ilk 3 periyotta oldukça iyi oynadı, ancak başından beri oyunun kontrolü bizdeydi. Son periyotta farka ulaştık. Bizim için önemli bir galibiyetti. Şimdi de Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Lietuvos Rytas maçını kazanmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Lietuvos Rytas maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Özerhun, “Ligde hala zirveyi kovalıyoruz. Rakibimizi yenmemiz halinde gruptaki ikinciliğimizin önü açılır. Bu maç onlar için de önemli. Son zamanlarda düşüşteler, ama evlerinde çok iyi oynuyorlar” dedi.

Takımda Ender'in ufak bir sakatlığı olduğunu belerten Özerhun, bu oyuncunun Litvanya'daki maçta forma giyebileceğini söyledi. Özerhun, Litvanya'ya yarın gideceklerini hatırlatarak, “İstanbul'daki kötü hava şartları nedeniyle havalimanı ile sürekli irtibat halindeyiz. Şu anda bir engel gözükmüyor, ama yarınki durum ne olur bilmiyoruz, takipteyiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!