Engelsiz yaşam fuarı 1 Aralık’ta açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz yaşam fuarı 1 Aralık’ta açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 17:15

Engelsiz yaşam fuarı 1 Aralık’ta açılıyor

Haberin Devamı

İstanbul, 28 Kasım (DHA) - Alanında dünyanın en büyük 6 organizasyonu arasında yer alan Engelsiz Yaşam Fuarı, 1-4 Aralık 2016 tarihlerinde Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Son teknolojilerin tanıtılacağı fuarda, engelli ve bakıma muhtaç kişilerin yaşam kalitesini artıran yüzlerce ürün sunulacak. 

Bu yıl 9. kez düzenlenen ve alanında Türkiye’nin tek organizasyonu olan Engelsiz Yaşam Fuarı – EYAFEXPO, bu konuda dünyanın en büyük 6 organizasyonu arasında yer alıyor. 8 yılda 31 ülkeden 170’in üzerinde şirketi 9 bin 400 ziyaretçi ile buluşturan EYAFEXPO, bu yıl 1 Aralık Perşembe günü Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıp dört gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.

Organizasyon, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünlerin aynı çatı altında bulunabilmesine imkân sağlarken, engelli bireylerin yaşadığı sorunlara somut çözümler getiren sosyal bir platform olma özelliği taşıyor. Ziyaretçileri, protezlerden güvenlik sistemlerine, ev ve banyo ürünlerinden hobi gereçlerine uzanan farklı kategorilerde ürünler bekliyor.

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran son teknoloji ürünlerin ilk kez kullanıcı ile buluştuğu EYAFEXPO, bu yıl yine birçok yeni ürüne ev sahipliği yapacak. Görmeyenlere özel android telefon, oy kullanma makinesi, robotik yürüme cihazı, araç sürüş kitleri gibi son teknoloji ürünler ilk kez EYAFEXPO 16’da engelli bireylerin beğenisine sunulacak. 

Engelsiz Kariyer Günleri iş hayatındaki engelleri kaldırıyor
Konusunda son teknolojik gelişmelerin yanı sıra EYAFEXPO bu yıl 3. Engelsiz Kariyer Günleri’ne de ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin önde gelen 30 büyük şirketinin insan kaynakları yetkililerinin hazır bulunduğu Engelsiz Kariyer Günleri’nde iş arayan engelli vatandaşlar, firmalarla birebir mülakat fırsatı yakalıyor.
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!