Engelsiz Kafe'de 'Evet' dediler

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Kafede Evet dediler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 10:43

Engelsiz Kafe'de 'Evet' dediler

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BEYAZ Baston Görmeyenler Derneği Genel Sekreteri, görme engelli Mehmet Kahramanoğulları ile Huriye Çetintaş, mutluluğa evet dedi. Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de düzenlenen çiftin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Adalya Vakfı aracığıyla engelli bireyleri, gündelik yaşama katılıp sosyalleşmelerine olanak tanımak için hizmete açtığı Engelsiz Kafe, özel programlara da evsahipliği yapıyor. Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Genel Sekreteri Mehmet Kahramanoğulları ile Huriye Çetintaş, hayatlarını Engelsiz Kafe'de düzenlenen törenle birleştirdi. Birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çiftin nikahını, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı.

Nikah törenine, çiftin aileleri, Adalya Vakfı yönetimi, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Yönetimi, öğrencileri ve engelli derneklerinin temsilcileri katıldı. Başkan Uysal, nikah töreninin ardından çifte, Türk bayrağı, Nutuk ve kahve fincanı takımı hediye etti. Çift, nikah törenin ardından aileleri ve konuklarla birlikte gönüllerince eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!