Engelsiz Ceylanlar Takımı Yüzleri Güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Ceylanlar Takımı Yüzleri Güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2015 10:57

ENGELSİZ CEYLANLAR YİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol ligini ikinci sırada bitiren Ceylanpınar ekibi, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lige yükselme maçında kendi sahasında ağırladığı Ankara Büyükşehir Belediye takımını 68-55 yendi.
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lige yükselme karşılaşmalarından 5 maçta 4’üncü galibiyetini alan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol takımına yüzlerce Ceylanpınar’lı destek oldu. İkinci yarısını Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nında izlediği maçın ilk dakikalarının son derece çekişmeli geçtiği görüldü. Kendi grubunda ligi 2’inci sırada tamamlayan Ceylanpınar ekibi Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper lige çıkma umudunu da bu maçtan sonra yükseltmiş oldu. Süper lige çıkış karşılaşmalarında çıktıkları 5 maçtan 4’ünü alan Ceylanpınar ekibi son maçtaki galibiyetinin ardından şu anda 18 puanda.
Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımının Antrenörü Metin İdoğ, Süper lige çıkma karşılaşmalarında 8 takım arasında 4’üncü sırada olduklarını belirterek, haftaya engelli Yıldızlar İstanbul deplasmanın da olacaklarını söyledi. Engelli Yıldızlar maçını alıp süper lige daha sağlam adımlarla yükselmek istediklerini dile getiren Metin İdoğ, amaçlarının süper ligde Galatasaray Beşiktaş gibi köklü takım maçlarının Ceylanpınar’da yapılması olduğunu ifade etti. Bu hafta misafir ettikleri Ankara Büyükşehir Belediye Engelliler Basketbol takımına centilmen bir oyun sergiledikleri için tüm takım arkadaşları adına teşekkür eden İdoğ, Ceylanpınar’lı taraftarların desteğine de minnettar olduklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!