"Engelsiz Aslanlar" şampiyonluk maçına çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Aslanlar şampiyonluk maçına çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 15:41

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'in 16. haftasında yarın Bornova Barışgücü'nü konuk edecek.

Haberin Devamı

Ligde namağlup lider durumda bulunan "Engelsiz Aslanlar" lakaplı sarı-kırmızılı takım, karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığı taktirde sezonun bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Galatasaray, 15 hafta sonunda ligde 30 puanla en yakın rakibi Beşiktaş RMK Marine'in iki galibiyet ve ikili averajla önünde lider durumda bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de 7 şampiyonluğu bulunuyor. "Engelsiz Aslanlar", geçen hafta da İspanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştı.

Özgür Gürbulak: "Şampiyonluğu taraftarımızla kutlamak istiyoruz"

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Özgür Gürbulak, Bornova Barışgücü maçını kazanarak şampiyonluğu taraftarlarıyla kutlamak istediklerini söyledi.

Özgür Gürbulak, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Hocamız Sedat İncesu önderliğinde bütün sezon boyunca takım olarak çok çalıştık. İlk olarak Avrupa şampiyonu olduk. Şimdi sıra sekizinci defa Türkiye'nin en büyüğü olmaya geldi. Ümit ediyorum, bu hafta alacağımız galibiyetle sekizinci defa bu onuru yaşayacak ve Engelsiz Aslanlar olarak müzemize bir kupa daha kazandıracağız. Ben taraftarlarımızı yarın oynayacağımız Bornova Barışgücü maçına, birlikte şampiyonluk sevincini yaşamaya davet ediyorum. Takım olarak şampiyonluğumuzu taraftarımızla kutlamak istiyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!