Engellilere bayram hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Engellilere bayram hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 10:07

TELEVİZYON programcısı Müge Anlı, Ramazan Bayramı öncesi Manisa Bedensel Engelliler Derneği'ne 70 tekerlekli sandalye hediye etti.

Haberin Devamı


Ünlü televizyon programcısı Müge Anlı, Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin, tekerlekli sandalye talebine kayıtsız kalmadı. Anlı, Ramazan Bayramı öncesi derneğe 70 çok amaçlı tekerlekli sandalye gönderdi. Tekerlekli sandalyeleri teslim alan Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, "Müge Anlı'nın programını neredeyse tüm dernek üyelerimiz izliyor. Her kişinin yardımına koştuğu için biz de ocak ayında kendisine yazılı olarak tekerlekli sandalye talebinde bulunduk. İşlerinin yoğunluğu sebebiyle talebimize mübarek ramazan ayında cevap verdi. 70 tekerlekli sandalye göndererek Ramazan Bayramı öncesi engelli vatandaşlarımıza büyük bir hediye vermiş oldu" diye konuştu.

Engellilere bayram hediyesi

Haberin Devamı


Gönderilen tekerlekli sandalyenin bedensel engelli vatandaşların günlük hayatlarındaki işleri kolaylaştıracak özelliklere sahip olduğunu belirten Dernek Başkanı Anlı, "Bedensel engelli vatandaşlarımızın çektiği en büyük sıkıntı evde normal hayatlarını idame ettirememekti. Gönderilen bu tekerlekli sandalyeler ile bedensel engellilerimiz evdeki banyo, tuvalet gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri gibi, seyahatlerde yanlarında da götürebilecek" dedi. Yıldız, ünlü program sunucusu Anlı gibi Manisalı hayırseverleri de destek olmaya davet ederek, "Şu anda derneğimizin üyesi olan ve olmayan birçok bedensel engelli kardeşimizin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı var. Bunları karşılamakta dernek olarak zorlanıyoruz. Özellikle 400 adet akülü tekerlekli sandalye ihtiyacımız var. Bu konuda Manisalı hayırverlerimizden de destek bekliyoruz" diye konuştu.
Dernek Başkanı Yıldız konuşmasının ardından, gönderilen tekerlekli sandalyeleri ihtiyacı olan bedensel engellilere dağıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!