Engelliler Tiyatro İle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Engelliler Tiyatro İle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 16:22

Yıldırım Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 'Tiyatro Terapi Projesi' kapsamında Adile Naşit Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak sahnelenen ‘Kara Balık’ isimli oyun, ilçedeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinden gelen öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören çocuklar, ’Tiyatro Terapi’ projesiyle keyifli anlar yaşadı.
Ulaşımdan sağlığa, engelli asansörlerinden rampalara kadar birçok uygulamayla ilçede engelleri kaldıran Yıldırım Belediyesi, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Yıldırım Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından ’Tiyatro Terapi Projesi’ kapsamında Adile Naşit Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak sahnelenen ‘Kara Balık’ isimli oyun, ilçedeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinden gelen öğrencilere keyifli anlar yaşattı.
Engellilerin sosyal hayatın içinde daha fazla yer almalarını sağlamak maksadıyla çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımız hem eğleniyor, hem öğreniyor. Onlar için hazırladığımız sürprizler sayesinde ileride mutlulukla hatırlayacakları bir gün yaşıyorlar” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!