Engelli vatandaştan, Çınar'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Engelli vatandaştan, Çınara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 13:53

Engelli vatandaştan, Çınar'a ziyaret

Haberin Devamı

MALATYA, (DHA)- YEŞİLYURT Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları sırasında TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde tanıştığı engelli vatandaş İhsan Demir ve ailesini ağırladı. 
Başkan Çınar, kendisini ziyaret etmek isteyen engelli vatandaş İhsan Demir'i evinden aldırarak, makamında misafir etti. Başkan Çınar'ın kendisini kırmayarak kabul etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren İhsan Demir, "Yeşilyurt Belediye Başkanım Sayın Mehmet Çınar beni kırmayarak davet isteğimi geri çevirmedi. Kendisini ağırlamak istediğimi söylediğimde memnuniyetle geleceğini ancak öncelikle kendisinin beni ve ailemi misafir etmek istediğini öğrendim. Bizleri misafirperverliğiyle onurlandıran Sayın Başkanımız Mehmet Çınar’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımız güçlü devlet, güçlü millet, güçlü hizmet diyerek bizlerin yanında, Allah kendisinden binlerce kez razı olsun" diye konuştu.
İhsan Demir ve ailesini belediyede görmekten dolayı onur duyduğunu belirten Başkan Çınar, "İhsan Demir kardeşimle seçim çalışmaları sırasında TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde tanıştık. Kendisini çok sevdik. Bizleri ziyaret etmek istediğini öğrendiğimde çok mutlu oldum. Ailesini ve kendisini hemen ağırlamak istedim. Devletini, milletini seven, gönülden bağlılık besleyen kıymetli bir hemşerimiz belediyemizde ağırlamak bizim adımıza onur ve mutluluk verici bir durumdur" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!