Engelli vatandaşlara bayram hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Engelli vatandaşlara bayram hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 15:32

Engelli vatandaşlara bayram hediyesi

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların toplumsal hayata kolay adapte olması için sürdürdüğü akülü tekerlekli sandalye desteğiyle bu sefer Kula'da 5 engelli vatandaşın yüzünü güldürdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da ihtiyaç sahibi 5 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen akülü engelli aracı dağıtımına; Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk katıldı. Yeni akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan vatandaşlar, destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan MHP'li Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

TOSUN: "GÜLE GÜLE KULLANSINLAR"

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Vatandaşlarımıza hizmet için geldiğimiz bu makamda, herkese ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Engelli vatandaşlarımız da sokaklarda gezip, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmeli. Bu yardımların devamının gelmesini temenni ediyorum. Bugün akülü ve tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlarımıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bize her zaman destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!