Engelli öğrenciler garson oldu

Güncelleme Tarihi:

Engelli öğrenciler garson oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 15:23

Engelli öğrenciler garson oldu

Haberin Devamı

MANİSA İş Eğitimi ve Uygulama Merkezi ve Spilos Hotel işbirliğiyle engellilerin toplumla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla hayata geçen 'Spilos+1' isimli sosyal sorumluluk projesi sonunda 8 ay boyunca garsonluk yapan 120 engelli öğrenciye hediyeleri verildi.

Manisa İş Eğitimi ve Uygulama Merkezi ve Spilos Hotel işbirliğiyle engellilerin toplumla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla uygulanan 'Spilos+1' isimli sosyal sorumluluk projesi sona erdi. Proje kapsamında özellikle down sendromlu çocuklar başta olmak üzere yaklaşık 120 engelli çocuk, otelde 8 ay boyunca günde 3 saat garsonluk yaptı. Projenin kapanış programına Spilos Hotel Yönetim Kurulu Danışmanı ve CEO'su Mehmet Kütü, Manisa İş Eğitimi ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Şeranoğlu, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende Bornova Anadolu Lisesi ve Wanderlust Genç şirketinin desteğiyle üretilen çantalar öğrencilere hediye edildi. Manisa İş Eğitimi ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Şeranoğlu, Spilos Hotel işbirliğiyle Manisa'da bir ilke imza attıklarını söyleyerek, tüm engel grubundan çocukların haftada iki gün garsonluk yaptığını, aileleriyle birlikte otelde güzel zamanlar geçirdiklerini söyledi. İlk başta tereddütlerin olduğunu ifade eden Şeranoğlu, zamanla bu tereddütlerin aşıldığını belirtti. Bu çalışmanın Manisa'daki tüm okullara örnek olmasını temenni eden Şeranoğlu, Manisa'daki lise öğrencilerinin gelip öğrenciler ile zaman geçirmelerini projeler üretmesini istedi.

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!