Engelli gence akülü araba hediye edildi

Güncelleme Tarihi:

Engelli gence akülü araba hediye edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 12:56

Engelli gence akülü araba hediye edildi

Haberin Devamı

Soner GÜLEZER/GÖLCÜK(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 yaşındaki Kurtuluş Metin Şenol'a akülü araba hediye etti.

Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bedensel engelli Kurtuluş Metin Şenol'a akülü araba hediye etti. Kurtuluş Metin Şenol akülü aracına binerken büyük mutluluk yaşadı. Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak istediklerini belirterek, "Bizim için en önemli olan öncelikle engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak. Elimizden gelen desteği veriyoruz. 18 yaşındaki bedensel engelli Kurtuluş Metin Şenol kardeşimize bir akülü araba hediye ediyoruz. Kurtuluş kardeşimiz bu araba ile daha kolay dışarı çıkıp gezebilir. Kardeşimiz Kurtuluş'a hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Akülü arabasına binen Kurtuluş Metin Şenol teşekkür ederek, "İyi ki sizin gibi yardım sever insanlar var. Akülü arabam olmadığı için dışarıya çıkamıyordum. Bu günden sonra dışarı çıkarak gönlümce gezip güzel yerleri göreceğim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!