Engelli çocuklara spor okulu

Güncelleme Tarihi:

Engelli çocuklara spor okulu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 14:32

Engelli çocuklara spor okulu

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde engelli çocuklar için yaz spor okulu açıldı.

Kumluca'da ikamet eden 9-16 yaş arası çocukların yaz tatillerini verimli ve sağlıklı değerlendirmeleri amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Engelliler Yaz Spor Okulu açıldı. Okulda çocuklara badminton ve futbol branşlarında eğitim verilecek. Ücretsiz yaz spor okulunda her branş için spor akademisi mezunu uzman eğitmenlerin görev yapacağı belirtilirken, eğitimlerin 31 Ağustos'ta sona ereceği kaydedildi.

Kaymakam Polat Kara, "Yapılan bu çalışma son zamanlarda takdirle karşıladığımız en güzel çalışmalardan birisidir. Çünkü engelli çocuklarımızın spor tesislerimizde spor anlamında eğitilmesi ve topluma kazandırılması başta şahsımı olmak üzere toplumun her kesimini memnun edecektir. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Erol Koca ve emeği geçen herkse teşekkür ederim" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca da "Sporda da engelleri kaldırmak ve bu kardeşlerimize spor yaptırmak amacıyla bu çalışmayı başlattık. Çocuklarımızı topluma kazandırmak ve boş vaktini değerlendirmelerini hedefliyoruz. Bu tür etkinliklere öncülük yapabilirsek bizi mutlu eder" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!