Engelli basketbolcular Adana'daki maça hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Engelli basketbolcular Adanadaki maça hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 12:03

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Bedri Korkmaz, "Bu hafta deplasmanda Adana Martı Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak iyi bir çıkış yapmak istiyoruz" dedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi'nde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, pazar günü Adana'da Adana Martı Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile yapacakları maçın hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta sahasında konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına yenilen takım, Adana'da düzenlenecek maça günde bir idman yaparak hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Takım Kaptanı Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana'daki maçı kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Korkmaz, şunları kaydetti:

"Başarılı bir takımız. Ancak çeşitli maddi sıkıntılar yaşıyoruz. Büyük ölçüde maddi desteğe ihtiyacımız var. Pazar günü yapılacak maça hazırlanıyoruz. Ancak yol masrafları için kaynağa ihtiyaç var. Arkadaşlarımız maddi sıkıntı olmasına rağmen fedakarlık yaparak maçlara çıkıyor. Şu anda 5. sırada mücadelemizi sürdürüyoruz. Hedefimiz süper ligde mücadele etmek. Takım olarak kendimizde bu potansiyeli görüyoruz. Çünkü takımda çok iyi sporcularımız var."

Maçlara kendi olanaklarıyla çıktıklarını belirten Korkmaz, herkesin takıma sahip çıkmasını istedi.

Korkmaz, "Takımda çok güçlü ve yetenekli sporcular var. Tamamen Süper Lig hedefine kilitlendik Gerek sahamızda gerekse deplasmanlarda yapacağımız tüm maçlar bizim için çok önemli" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!