Engelleri kaldırmak için proje hazırladılar

Güncelleme Tarihi:

Engelleri kaldırmak için proje hazırladılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 14:21

Engelleri kaldırmak için proje hazırladılar

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3'üncü sınıf öğrencileri, engelsiz yaşama dikkat çekmek için 'Engelleri Kaldıralım' sloganıyla sosyal sorumluluk projesi hazırladı.
    Fakülte öğrencileri Büşra Hattatoğlu, Hüseyin Vural, Mehmet Çelik, Melik Tekman, Melek Gürbüz, Fırat Sert, Emel Ular ve Ezgi Aksoy bir araya gelerek engelsiz yaşama dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte ortak hareket eden iletişimci gençler merkez Yakutiye ilçesindeki Kent Meydanın da sergi, Tortum Şelalesinde uçurtma şenliği düzenleyip, Abdurrahman Gazi Türbesi, Tabyalara gezi düzenleyip, olimpiyat parkta piknik yapıp, engelsiz yaşam ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler.
         Öğrencilerden Hüseyin Vural, "Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü ile ortak yürüttüğümüz proje kapsamında engelli vatandaşlarımızla bazı etkinlikler düzenleyerek onların yaşadığı sıkıntıları bir nebze de olsa azaltmak ve insanların bu konuda bilinçli olmaları gerektiğini hatırlatmak istedik. Unutulmamalı ki her insan bir engelli adayıdır" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!