Engeliller, voleybol oynadı

Güncelleme Tarihi:

Engeliller, voleybol oynadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 17:50

Engeliller, voleybol oynadı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- ŞAHİNBEY Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Engeliler Günü nedeniyle engeliler arasında 'Oturarak Voleybol Müsabakası' düzenledi.
Organizasyonunu Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının katıldığı organizasyonda iki takımın centilmence ortaya koyduğu mücadele spor severler tarafından takdirle karşılandı. Oturarak yapılan voleybol müsabakasında engeli sporcular ortaya koydukları azimle, aşamayacakları hiçbir engelin olmadığını ifade etmeye çalıştılar. Müsabaka sonrasında her iki takımada kupa ve çeşitli hediyeler verildi.
Organizasyona katılan sporcular, insanın istediği takdirde hiçbir engele takılı kalmayacağını belirterek, "Oldukça güzel bir organizasyondu. Şahinbey Belediyesi’ne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz. Hayat bizler için biraz daha zor ancak, bu zorlukları kabul edip içimize kapanmak yerine zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Bu anlamda sporun çok büyük bir araç olduğunu düşünüyoruz. Bu tür etkinliklerin artırılması ile engeli kardeşlerimizin sosyal hayata adaptasyonu daha da kolay olacaktır” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!