Engel tanımadı şampiyon oldu

Güncelleme Tarihi:

Engel tanımadı şampiyon oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 11:07

Engel tanımadı şampiyon oldu

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da ortaokul öğrencisi yürüme engelli Gökçe İrem Gündüz, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası'nda birinci olan takımda yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Doğuştan yürüme engelli, Cumhuriyet Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Gökçe İrem Gündüz, okulunun gururu oldu. Okulun en çalışkan öğrencilerinden biri olan Gündüz, takdir belgelerine şampiyonluklarını da ekledi. Ankara'da yapılan Bedensel Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası'nda yer aldığı Bölgespor Takımı ile birinci olan Gündüz, kupayla döndü.

Hedefinin Avrupa olduğunu ve masa tenisini çok sevdiğini söyleyen Gündüz, gelecekte başarılı bir öğretmen olmayı istediğini aktardı. Gündüz, "Okulumda müdürlerim, öğretmenlerim ve arkadaşlarım hep yanımda. Ailem en büyük destekçim. İnşallah hem eğitimimde hem sporumda başarılı olmak için çok çalışacağım" dedi.

Gökçe İrem Gündüz'ün annesi Nurgül Gündüz, kızıyla gurur duyduğunu anlatırken, "İlk yarışmasında birinci oldu. Spora devam edecek. Şu an ilk derecemiz. İlk maçımız. Masa tenisini iki aydır oynuyor. Kursa da başladı ama yazın devam edemedi. Bundan sonra devam edecek. Hedefimiz Avrupa" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!