Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

Personel geceleri

ANTALYA'nın şehir otelleri, son iki haftada peşpeşe personel gecesi düzenledi. İlk adımı Falez Oteli attı. Sema Ögel'in konuğu olduğumuz gece, Fatoş-Ümit Olgun çifti ve Yiyecek İçecek Müdürü Orhan Yılmaz ve eşi Yasemin hanım ile aynı masayı paylaştım.

Musti'nin şarkılarıyla renklendirdiği gecede yılın personeli seçilen Burcu Güz'ün resepsiyonda çalışması gecenin ilginç olayıydı. Diğer yandan başarılı Genel Müdür Emin Çelik ve güzeller güzeli eşi Nilgün hanım, gecede tüm dikkatleri çekti. Genç çiftin mutlulukları, yüzlerinden okunuyordu.

DEDEMAN VE SERA

Diğer gece Dedeman'daydı. Genel Müdür Koray Yetik'in personele servis yaptığı geceye Banu Baloğlu'nun daveti olmasına rağmen, yoğun işlerim nedeniyle katılamadım. Ama gecenin de Dedeman adına layık olduğunu arkadaşlardan öğrendim.

Sonraki durağımız Club Hotel Sera'nın 15'inci personel gecesiydi. Genel Müdür Özer Saraçoğlu'nun tüm personeli kucakladığı gecede Rus oryantal Natali, kıvrak dansıyla izleyenleri büyüledi.

Baküs'ün demirbaşları Murat ve Grup Detay'ın eşlik ettiği gecede, erotik dans şov nefesleri kesti. Özer Saraçoğlu'nun tüm personel ve konuklarla yakından ilgilendiği eğlencede Sera personeli, bir yılın yorgunluğunu attı. Yerine oturmayan personel, genel müdür ile birlikte bol bol göbek atıp oynadı.

SIRA ADONİS'TE

Son gecemiz ise Adonis'te yapıldı. Bana göre otellerin personel geceleri içinde en renkli olanıydı. Nedenine gelince...

Gecede tüm birim müdürleri, ilginç kıyafetler giymişti. Genel Müdür Değer Akın kendi koltuğunu korumuş ve padişah kıyafetini hemen kapmış. Başındaki kavuk biraz büyük olmuş ama yine de hoştu.

Güvenlik Müdürü İrfan Köse, aşçıbaşı Şeref Viran, Teknik Müdür Mustafa Taşkınsoy ve diğer birim müdürlerine ise ünlü çizgi film kahramanı Daltonlar düşmüştü. Bunun yanında çingene, kovboy, cariye kıyafetleri giyenleri de unutmamalı...

DEĞER'İ GÖRDÜN MÜ?

Gecenin en komik olayı Değer Erbora'nın başına gelenlerdi.

Masallardaki gibi 'cici kız' kıyafeti giyen ve saçına da perma yaptıran Değer, konukları kapıda karşılıyordu. Heyecanla salona yaklaşan annesi Güngör hanım, kapıda duran Değer'e, ‘‘Kızım Değer'i gördün mü’’ diye sormuş. Olacak şey değil. Annesi bile öz kızını bu halde tanıyamamış.

Neyse kıyafet muhabbeti bir yana, solist Banu Karaca ve eküri Tolga Ertan'ın şarkıları, Rus Revü Grubu'nun muhteşem gösterisi ve havada uçuşan peçeteler, o geceden aklımda kalanlar.

Bir de Dalton kardeşlerin en büyüğü İrfan Köse ile en küçükleri Mustafa Taşkınsoy'un sempatik tavırları...

Yazarın Tüm Yazıları