Enfraruj

Haberin Devamı

Amor'un sırrı

AMOR Restaurant... Adını son günlerde sıkça duymaya başladım. Üç yıl önce açılışına katıldığım restoranın, son günlerdeki popülerliğini merak ediyordum. Çevremde kimi görsem ya da kimi arasam, Amor'dan bahsediyordu. Mekanın o muhteşem manzarasını biliyordum fakat neden üç yıl sonra diye düşünüyordum. Geçenlerde çalan telefonum, bu soruların yanıtını verdi.

Arayan Amor'un Halkla İlişkiler Müdürü Meltem Muslu idi. İstanbul No Name Ajans'ta bir süre mankenlik yapan daha sonra Antalya'ya yerleşen Meltem, bu göreve geleli kısa süre olmasına rağmen insanlarla iyi diyalog kurmayı başarmış ve değişimin ilk sinyalini vermişti.

SICAK DİYALOG

Yeni Amor'a davet ediyordu. Bir akşam Kaleiçi'ni dolaşırken yolumuz buraya düştü. Manzara yine nefis. Göze ilk çarpan güleryüzlü personel. Bunu sıcakkanlı ve girişken Halkla İlişkiler Müdürü Meltem izliyor.

Sırada Müşteri İlişkileri Sorumlusu Bilgeay Arın var. Onun da Meltem'den kalır yanı yok. Derken patronlarla tanışıyoruz. İki ortak. İkisi de müşterilerle birebir ilgileniyor. Amor'un son günlerdeki bu atağının perde arkasında sıcak diyalog olduğu kesin. Bunu o gece anlıyorum.

Ancak birkaç hususa değinmeden de geçemeyeceğim. Bu güzel mekandaki fiyatlar çok hesaplı ancak servis kalitesi biraz daha artırılabilir. Bir de verilen siparişlerin mutfağa ulaşmasında küçük aksaklıklar olabiliyor gibi geldi bana... O kadar kusur kadı kızında bile olur... Ama düzeltilirse daha iyi olacağı kesin.

ZEYNEP'İN MUTLU GÜNÜ

Hürriyet Akdeniz Reklam ve İlan Servisi'nin başarılı elemanı Zeynep Karataş, Antalya'nın beş yıldızlı otellerinden Adonis'te yapılan muhteşem düğünde nişanlısı Eymur Çay ile dünyaevine girdi. Düğüne Reklam ve İlan Servisi ile Haber Merkezi çalışanları tam kadro katıldı. Düğünden sonra balayına uçan arkadaşımız Zeynep ve eşi Eymur'a mutluluklar diliyorum.

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları