Enfraruj

Haberin Devamı

Dost düşman duysun

TÜRKİYE'nin ilk bölge magazin ekini Hürriyet Akdeniz olarak ‘‘Weekend’’ adıyla çıkarmış ve bir ilke daha imza atmıştık. Bu ekin ilk sayısındaki manşet, epey yankı uyandırmıştı. Akdeniz'de magazin dünyasının yakından takip edenler hemen hatırlayacaktır. ‘‘Bir ipte iki cambaz’’ başlığıyla verdiğimiz haberde genç işadamı Serkan Eltut'un bir mankenle yaşadığı aşk ve aralarında imzaladığı sözleşme yeralıyordu. Kısa süre sonra ise Eltut'un DHMİ'nin VİP Salonu'nda görevli yer hostesi Derya Tangel ile çıkmaya başladığını da Weekend'de duyurduk.

O günlerde Eltut'un bu yazılar nedeniyle epey başı ağrıdı. Hatta magazin eki çıkmadan bir gece önce beni arıyor, ‘‘Yarın yine hakkımda bir şey varsa, şehir dışına çıkacağım ve telefonumu da kapatacağım’’ diyordu. Serkan'ın sitemi bu kadarla da kalmadı. Hakkında gazetelerde çıkan haberler nedeniyle kendisine gece dışarı çıkma yasağı koydu. Bir süre bu sözünü de tuttu. Sonra yine dayanamadı ve yeni sevgilisi Derya Tangel ile ara sıra çıkmaya başladı. Bu kez gözde eğlence mekanları yerine kuytu köşeleri tercih ediyordu.

ARTIK USLANDIM

Zaman zaman görüşmelerimizde ‘‘Artık uslandım. Bundan sonra hayatımda çapkınlık diye bir kelime yok. Tem amacım Derya ile evlenip yuva kurmak’’ diyordu. Bu sözler yılların çapkınını uslandırmış gibi görünüyordu ama insanın içinden inanmak da gelmiyordu.

Geçenlerde çapkınlar grubunun bir diğer üyesi Kemal Şişman, İstanbul'daki bir kızla aniden nişanlanmıştı. Bu sürprizin şaşkınlığını üzerimizden atamadan ikinci bir sürpriz de Eltut'dan geldi.

Serkan ve sevgilisi Derya, Ankara'da aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. Dost, düşman duysun misali... Birden eyvah dedim... Elimizdeki malzeme kaynaklarını bir bir kaybediyoruz.

Şimdi Serkan Eltut ve Kemal Şişman, yaz aylarında yapılacak düğün hazırlıklarını sürdürüyor. Sosyetedeki bu evlilik rüzgarı böyle devam ederse biz işsiz kalacağız ona göre.

Bizi seven varsa nişanlanmasın.

Yazarın Tüm Yazıları