‘‘Enfraruj’’

Haberin Devamı

Deniz'in kaçamağı

TELEVİZYON ekranlarında yayınlanan Veli Çelik'in yönettiği ‘‘Aşkım dağlarda gezer’’ dizisinin çekimleri, bir süredir Antalya'da devam ediyor. Filmin başrol oyuncusu Özcan Deniz de, çekimler nedeniyle haftanın üç gününü Antalya'da geçiriyor. İstanbul-Antalya arasında mekik dokuyan yakışıklı sanatçı Deniz, çapkınlığını burada da sürdürüyor.

Gelelim sanatçının Antalya kaçamaklarının listesine...

* Özcan ve bir grup arkadaşı, kente geldikleri ilk haftasonu, Flamingo'da felekten bir gece çaldı. Geç saatlerde Flamingo'ya gelen Deniz ve arkadaşları sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

* Yine bir gece... Bu kez iki farklılık var. Bu gece gidilen eğlence mekanı Club Çapkın. Diğer bir farklılık ise, Deniz'in yanında şovmen Cem Özer ve bayanlar var. Kaçamak yapan Deniz ve Özer, sabahın ilk ışıklarına doğru Çapkın'a gelen ve kendilerini görüntülemek isteyen bir gazeteciye de saldırıyor.

* Haftasonunda, yanıma yaklaşan bir dost, kulağıma şunları söyleyiverdi: ‘‘Özcan, Antalyalı bir arkadaşı ve iki kızla beraber, 100. Yıl Bulvarı üzerindeki lüks bir dairede, sabaha kadar alem yaptı.’’ Kaynak mı? Adı bende saklı...

* Son dedikodu ise, tam anlamıyla bomba gibi. Deniz, aylardır herkesten gizlediği yasak aşkı ile Kemer'de Yılmaz Morgül'ün akrabasına ait Berke Ranch'ta üç gün beraber oldu. Burası bir tatil köyü ve bünyesinde at çiftliği de var. Deniz ve gizlediği aşkı, burada üç gün üç gece gözlerden uzak, tatilin tadını çıkardı. Bu arada ata binmeyi de ihmal etmedi.

GİZLİ AŞK KİM?

Bu gizli aşkı kim mi?

Sıkı durun... Televizyon ekranlarından tanıdığımız manken Ebru Destan. Magazin Forever'i sunuyordu. Şimdi de TGRT'de Telekritik adlı programda. Böylelikle Özcan Deniz-Ebru Destan aşkı da Antalya'da ortaya çıkıverdi. Anlaşılan yakışıklı sanatçı, çapkınlıklarına Antalya'da da ara vermeyecek.

Yönetmen Veli Çelik'in, oyunculara koyduğu gece alemine çıkma yasağı var. Dizide oynayan bir çok oyuncu, akşam yemeği için bile, çekimlerin yapıldığı Alp Paşa Konağı'ndan dışarı çıkamazken, Özcan nasıl oluyor da diskolarda, tatil köylerinde cirit atıyor? Şunu bir anlayalım.

Yazarın Tüm Yazıları